Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Everton İddaa Tahmini 21.01.2023

İngiltere Premier Lig’de üst üste kötü sonuçlar alan West Ham evinde, Everton karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Zorlu mücadele saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports MAX 1 kanalından canlı yayınlanacak.

West Ham ve Everton arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. West Ham kazanır 1.82, beraberlik 3.70, Everton kazanır ise 4.75 olarak açıklanmış.

West Ham 7 Maçtır Kazanamıyor

West Ham’da işler yolunda gitmiyor. Premier Lig’de haftalardır galibiyet alamayan David Moyes’un ekibi, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Wolverhampton deplasmanından da puansız döndü. Sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılan West Ham, düşme hattına geriledi. Premier Lig’de üst üste 7 maçtır galibiyet alamayan West Ham, bu hafta Everton’ı konuk edecek. Everton ile eşit puana sahipler ve bu hafta kazanmaları son derece önemli. Maç öncesinde West Ham’da Maxwel Cornet’in sakatlığı devam ediyor.

Everton Alt Sıralarda

Everton’da moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta sonu Goodison Park’da Southampton karşısında kazanmaları bekleniyordu ama olmadı. Karşılaşmada 1-0 öne geçmeyi başardılar ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Mücadeleyi 2-1 kaybeden Everton’da işler hiç yolunda gitmiyor. Premier Lig’de oynadıkları son 7 maçtan da galibiyet çıkartamayan Frank Lampard’ın ekibi, bu hafta West Ham’a konuk olacak. West Ham ile aynı puana sahip olduklarını da belirtelim. Maç öncesinde Everton’da Andros Townsend, Michael Keane ve James Garner’ın sakatlıkları sürüyor.

West Ham – Everton Maç Bilgileri

West Ham – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports MAX 1 kanalından Türkiye saati ile 18.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Maxwel Cornet’in sakatlığı devam ediyor. Everton’da Andros Townsend, Michael Keane ve James Garner’ın sakatlıkları sürüyor.

West Ham'ın 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Craig Dawson, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Gianluca Scamacca

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Conor Coady, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Nathan Patterson, Tom Davies, Alex Iwobi, Demarai Gray, Neal Maupay, Calvert Lewin

İddaa Tahmini

Her iki takımda bu sezon Premier Lig’de büyük bir hayal kırıklığı yaratıyor. Geçen hafta Goodison Park’da Southampton’a 2-1 kaybeden Everton, düşme hattına geriledi. West Ham ise Premier Lig’de 7 maçtır kazanamıyor ve geçen hafta Wolverhampton’a 1-0 kaybettiler. Her iki takımda düşme hattında yer alıyor. West Ham’ın artık kazanma vaktinin geldiğini düşünüyorum. Yokları oynayan Everton karşısında kazanırlar ve kötü gidişatı sona erdirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.57

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.82

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham, rahat bir galibiyet aldı. Everton engelini 2-0 ile geçtiler ve moral buldular.