Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Manchester United İddaa Tahmini 22.01.2023

İngiltere Premier Lig’de Pazar gününün kapanış maçı. Manchester United deplasmanda, lider Arsenal’a konuk olacak. Karşılaşmanın saat 19.30’da başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Arsenal ve Manchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Arsenal kazanır 1.92, beraberlik 3.90, Manchester United kazanır ise 3.95 olarak açıklanmış.  

Arsenal Liderliğini Sürdürüyor

Arsenal’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Kuzey Londra derbisinde Tottenham’ın konuğu olan Arsenal, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve liderliğini devam ettirdi. Premier Lig’de en yakın takipçisi Manchester City’nin 5 puan önünde bulunan Mikel Arteta’nın ekibi şampiyonluğun en güçlü adayı. Öte yandan diğer rakiplerine göre Arsenal’ın 1 maçı da eksik. Bu hafta Emirates’de Manchester United’ı konuk edecek Arsenal, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Arsenal’da Gabriel Jesus ve Reiss Nelson’un sakatlıkları bulunuyor.

Manchester United Sürpriz Peşinde

Manchester United, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Selhurst Park’da Crystal Palace’a konuk olan Manchester United, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Bruno Fernandes’in golüyle öne geçtiler ama 90+1’de yedikleri golle 2 puan bıraktılar. Premier Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiren Kırmızı Şeytanlar, son 6 maçta tam 16 puan topladı. Bu hafta ise lider Arsenal’ın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Manchester United’da Jadon Sancho ve Diogo Dalot’un sakatlıkları sürüyor. Carlos Casemiro ise kart cezalısı.

Arsenal – Manchester United Maç Bilgileri

Arsenal – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Gabriel Jesus ve Reiss Nelson’un sakatlıkları bulunuyor. Manchester United’da Jadon Sancho ve Diogo Dalot’un sakatlıkları sürüyor. Carlos Casemiro ise kart cezalısı.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Takehiro Tomiyasu, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Eddie Nketiah

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Scott McTominay, Fred, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Antony, Markus Rashford

İddaa Tahmini

Arsenal, bildiğimiz gibi Premier Lig’de liderliğini devam ettiriyor. En yakın takipçisi Manchester City’nin 5 puan önündeler ve 1 maçları da eksik. Geçen hafta Kuzey Londra derbisinden 3 puan ile ayrılan Arsenal, Tottenham’ı 2-0 ile geçmişti. Premier Lig’de tam 12 maçtır kaybetmiyorlar. Manchester United ise geçtiğimiz hafta içi Selhurst Park’da Crystal Palace ile 1-1 berabere kaldı. 5 maçlık galibiyet serileri sona ermiş oldu. Arsenal’ın bu sezon Premier Lig’de tek mağlubiyeti var bu tek mağlubiyeti de Manchester United’a karşı sezonun ilk yarısında aldıklarını belirtelim. Bol gollü ve temposu yüksek bir maç olacaktır. Her iki takımdan da gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.70

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, sezonun en önemli galibiyetlerinden birini aldı. Emirates’de konuk ettikleri Manchester United’ı 3-2 mağlup ettiler.