Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Wolverhampton İddaa Tahmini 22.01.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Wolverhampton deplasmanda, Manchester City’nin konuğu olacak. Mücadele saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

Manchester City Wolverhampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Manchester City kazanır 1.22, beraberlik 7.00, Wolverhampton kazanır ise 14.50 olarak açıklanmış. 

Manchester City Moral Buldu 

Manchester City, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Tottenham’ı konuk eden Pep Guardiola’nın ekibi, karşılaşmayı 4-2 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. 2-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan ile ayrılan Manchester City, lider Arsenal’ın 5 puan gerisinde yer alıyor. Bu hafta Etihad’da konuk edecekleri Wolverhampton karşısında da maçın net favorisiler. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de Jonh Stones’un sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. 

Wolverhampton’dan 3 Puan

Wolverhampton, Premier Lig’de kümede kalma savaşı veriyor. Geçtiğimiz hafta kazanmalarını bekliyordum ve beklediğim gibi de oldu. İç sahada konuk ettikleri West Ham’ı tek golle 1-0 mağlup eden Kurtlar, haftayı 3 puan ile kapattı. Wolverhampton’a galibiyeti getiren gol ise Daniel Podence’dan geldi. West Ham galibiyeti ile düşme hattının üzerine çıkan Julen Lopetegui’nin ekibi, bu hafta konuk olacağı Manchester City deplasmanında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Wolverhampton’da Pedro Neto, Sasa Kalajdzic ve Boubacar Traore’nin sakatlıkları sürüyor.

Manchester City – Wolverhampton Maç Bilgileri

Manchester City – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Pedro Neto, Sasa Kalajdzic ve Boubacar Traore’nin sakatlıkları sürüyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Sergio Gomez, Aymeric Laporte, Ruben Dias, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Erling Haaland

Wolverhamptonilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Max Kilman, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Matheus Nunes, Joao Moutinho, Adama Traore, Daniel Podence, Goncalo Guedes, Raul Jimenez

İddaa Tahmini

Manchester City, son haftalarda gösterdiği performans ile güven vermiyor. Lig Kupası’ndan elenmelerinin ardından Manchester United deplasmanında da 2-1 kaybetmişlerdi. Hafta içi ise Etihad’da Tottenham’ı 4-2 mağlup ederek moarl buldular. 2-0 geriye düştüğü maçatn 4-2’lik galibiyet ile ayrılan Manchester City, nefes aldı ve lider Arsenal’ın takibini devam ettirdi. Wolverhampton ise geçen hafta West Ham karşısında 3 puanı tek golle aldı ama bu hafta işleri zor. Manchester City’nin rahat bir galibiyet almasını bekliyorum. Etihad’da Wolverhampton’ı farklı geçerler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.38

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, kolay kazandı. Erling Haaland önderliğinde Wolverhampton’ı 3 golle geçtiler.