Niort Auxerre Maç Tahmini 22.01.2023

22 Ocak Pazar günü sahne alacak olan Fransa Kupası Son 32 mücadelesinde, Niort ile Auxerre karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleye, Rene Gaillard Stadı ev sahipliği yapacak.

Betroad, Niort galibiyetine 3.60, beraberliğe 3.30, Auxerre galibiyetine ise 2.10 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.95, KGYOK 1.83 oran kazandırıyor.

Niort Güven Vermedi

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Niort, Fransa Ligue 2’de ilk 19 haftayı 4 galibiyet, 5 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakırken, 17 puanla düşme hattında yer aldı. Nimes’in ardından ligin en zayıf performansını sergileyen ev sahibi, teknik adam hamlelerine rağmen kötü gidişata son veremdi. Bu sezon 3. kez teknik adam değişikliğine giden ve göreve Rui Almeida’yı getiren Niort, yeni hocasıyla 8 maçtan sadece 2 galibiyet çıkarabildi. Ligue 2’de küme düşme tehlikesini yakından hisseden ev sahibi, Fransa Kupası’nda ise 3 tur geçerek, Son 32 biletini cebine koydu. Niort sürpriz galibiyetlerle kupada yoluna devam etmeyi başarırken, Auxerre karşısında güven vermekten çok uzakta.

Auxerre Maç Kazanmakta Zorlanıyor

Fransa Ligue 1’in 19. haftasında Lens deplasmanıına konuk olan Auxerre, 1-0’lık deplasman mağlubiyetinin ardından, ligde galibiyet hasretini 6 haftaya çıkardı. Son 6 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen konuk ekip, göreve 6 hafta önce gelen  Christophe Pellissier ile maç kazanamadı. Üst üste 5 maçtır mağlup olmaktan kurtulmayı başaramayan Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi, düşme hattında yer alıyor. Son sıradaki Angers’in sadece 5 puan üzerinde yer alan Auxerre, kadro kalitesiyle lige adapte olmakta zorlandı. Fransa Kupası Son 64 Turu2nda ise Dunkerque’yi elemeyi başaran konuk ekip, ligde yaşanan zor günlerin içerisinde, bir kez daha kupa galibiyetiyle moral bulmak istiyor.

Niort – Auxerre Maç Bilgileri

Niort – Auxerre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rene Gaillard Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Niort’un 11’i Belli mi?

Niort’un muhtemel kadrosu: Mathieu Michel, Lenny Vallier, Moataz Zemzemi, Bilal Boutobba, Junior Olaitan, Samuel Renel, Samy Benchama, Bryan Passi, Yanis Merdji, Dylan Durivaux, Guy-Marcelin Kilama.

Auxerre’nin 11’i Belli mi?

Auxerre’nin muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Kenji Van Boto, Akim Zedadka, Jubal Rocha, Rayan Raveloson, Birama Toure, Mathias Autret, Hamza Sakhi, Gaetan Perrin, Gauthier Hein, Gauthier Hein.

İddaa Tahmini

Bu sezon küme düşme tehlikesini yakından hisseden Niort ile Auxerre, Fransa Kupası’nda karşı karşıya gelecek. Kalesini gole kapatmakta ve maç kazanmakta zorlanan iki takımında, bu hafta skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.95

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Auxxerre deplasmandan tur biletiyle dönüyor. Ligue 1 temsilcisi alt ligde mücadele eden Niort karşısında 4 golle kazanırken, kalesini gole kapattı. Konuk ekip kupa mücadelesinde iyi bir sınav verdi.