Manchester City Arsenal İddaa Tahmini 27.01.2023

İngiltere FA Cup 4. Tur maçında, Manchester City ile Arsenal karşı karşıya gelecek. Sata 23.00’de start alacak karşılaşma Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Manchester City ile Arsenal zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Manchester City galibiyetinin 1.72, beraberlik tercihinin 4.00, Arsenal galibiyetinin ise 4.33 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Manchester City 3 Puanı Kaptı

Manchester City, Premier Lig’de son 2 maçından da galibiyet ile ayrıldı ve zirve takibini devam ettirdi. Geçtiğimiz hafta sonu Etihad’da Wolverhampton’ı konuk eden Manchester City, rakibini 3-0 mağlup etmeyi başardı. Erling Haaland’ın golleriyle kazanan Pep Guardiola’nın ekibi, lider Arsenal’ın takibini devam ettirdi. Bu hafta ise FA Cup mesaisine çıkacak olan Manchester City, 4. tur maçında Arsenal ile karşı karşıya gelecek. Turun favorisi olarak gösterilen Manchester City, bir önceki turda ise Chelsea’yi 4-0 ile geçmişti.

Arsenal’dan Önemli Galibiyet

Arsenal, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Manchester United’ı konuk eden Mikel Arteta’nın ekibi, karşılaşmadan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Eddie Nketiah’ın golleriyle önemli bir galibiyet alan Arsenal, en yakın takipçisi Manchester City’nin 5 puan önünde liderliğini devam ettiriyor. Bu hafta ise FA Cup’da Etihad’da Manchester City’nin konuğu olacaklar. Arsenal’ın bir önceki turda Oxfprd United deplasmanında 3-0 kazandığını ve Manchester City’nin rakibi olduğunu belirtelim. Maç öncesinde Arsenal’da Gabriel Jesus’un sakatlığı devam ediyor.

Manchester City – Arsenal Maç Bilgileri

Manchester City – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Tivibu Spor 2 kanalından Türkiye saati ile 23.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Gabriel Jesus’un sakatlığı devam ediyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Sergio Gomez, Aymeric Laporte, Ruben Dias, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Erling Haaland

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Takehiro Tomiyasu, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Eddie Nketiah

İddaa Tahmini

Arsenal, Premier Lig’de lider konumda yer alıyor. Geçen hafta Emirates’de Manchester United’ Nketiah önderliğinde 3-2 mağlup ettiler. Manchester City’nin 5 puan önündeler ve 1 maçları da eksik. Manchester City ise geçen hafta Wolverhampton’ı Erling Haaland’ın 3 golüyle mağlup ettiler. FA Cup’da bir önceki turda ise Chelsea’yi 4-0 mağlup ederek tur atlamışlardı. Manchester City’i bu sahada devirmek çok zor. Pep Guardiola’nın ekibi, Arsenal karşısında kazanır ve turu geçer.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.58

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, zorlandı ama kazanmayı başardı. Nathan Ake’nin tek golüyle 1-0 kazandılar ve FA Cup’da tur atladılar.