LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Athletic Bilbao Cadiz Bahis Tahmini 03.02.2023

İspanya La Liga’da düşme hattında yer alan Cadiz deplasmanda, Athletic Bilbao’nun konuğu olacak. Mücadeleyi saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Athletic Bilbao Cadiz arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Athletic Bilbao kazanır 1.44, beraberlik 4.40, Cadiz kazanır ise 8.40 olarak açıklanmış.

Athletic Bilbao Galibiyet Arıyor

Athletic Bilbao, geçtiğimiz haftayı yine mağlubiyet ile kapattı. Balaidos’da konuk oldukları Celta Vigo karşısında 1-0 kaybettiler. Üst üste mağlubiyet yaşayan Bask ekibinde moraller bozuk. Valladolid galibiyetinden bu yana La Liga’da oynadığı son 5 maçta da puan kaybeden Ernesto Valverde’nin ekibi, 9. Sıraya kadar gerilemiş durumda. Osasuna’nın puan kaybettiği haftada fırsatı iyi kullanamadılar. Bu hafta Cadiz’i konuk edecek Athletic Bilbao’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Cadiz’den Önemli Galibiyet

Cadiz, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Nuevo Mirandilla’da Mallorca’yı konuk eden Cadiz, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. İlk yarıda bulduğu gollerle 3 puanı kapan Cadiz’de moraller yerinde. La Liga’da oynadıkları son 5 maçta sadece 1 mağlubiyet yaşayan Sergio Gonzalez’in öğrencileri, kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta ise Athletic Bilbao deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Cadiz’de eksik bulunmuyor.

Athletic Bilbao – Real Madrid Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Athletic Bilbao'nun 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Dani Garcia, Dani Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Lucas Perez

İddaa Tahmini

Cadiz, geçtiğimiz haftayı 3 puan ile kapattı. İç sahaa Mallorca’yı konuk eden Sergio Gonzalez’in ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılarak moral buldu. Son 5 maçlık süreçte sadece Sevilla deplasmanında kaybettiler. Athletic Bilbao ise yokları oynuyor. La Liga’da oynadıkları son 5 maçta da galibiyet alamayan Bask ekibi, son 3 maçını ise kaybetti. Avrupa umutları da zora girmeye başladı. Athletic Bilbao’dan bu hafta net bir galibiyet bekliyorum. Cadiz karşısında hata yapmazlar ve haftayı 3 puan ile geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.28

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.44

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Athletic Bilbao, sonunda kazandı. Cadiz’i 4-1 mağlup ederek 5 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştılar.