LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Elche Villarreal İddaa Tahmini 04.02.2023

İspanya La Liga’da geçen hafta şok bir yenilgi yaşayan Villarreal deplasmanda, Elche’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 18.15’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Elche ve Villarreal arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Elche kazanır 4.90, beraberlik 3.95, Villarreal kazanır ise 1.72 olarak açıklanmış.  

Elche 20 Maçtır Kazanamıyor 

Elche’de işler yolunda gitmiyor. La Liga’da geçtiğimiz hafta Ramon Sanchez Pizjuan’da Sevilla’ya konuk olan Elche, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Sevilla karşısında hiçbir varlık gösteremediler. La Liga’da bu sezon galibiyet sevinci yaşayamayan Pablo Machin’in öğrencileri, üst üste 20 maçtır galibiyet alamıyor. Küme düşmelerine kesin gözüyle bakılan Elche, bu hafta Manuel Martinez Valero’da Villarreal’i konuk edecek. Maç öncesinde Elche’de Pedrı Bigas cezalı. Alex Collado ve Tete Morente ise sakat. 

Villarreal Evinde Mağlup Oldu 

Villarreal, geçtiğimiz haftayı La Liga’da mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Rayo Vallecano’ya 1-0 mağlup olan Villarreal’de moraller bozuk. Bu yenilginin ardından Quique Setien’in ekibinin La Liga’daki 5 maçlık yenilmezlik serisi de sona ermiş oldu. Avrupa umutlarını devam ettirmek isteyen Villarreal, bu hafta Maneul Martinez Valero’da Elche’nin konuğu olacak. Maç öncesinde Villarreal’de Giovani Lo Celso ve Alfonso Pedraza’nın sakatlıkları var.  

Elche – Villarreal Maç Bilgileri

Elche – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Manuel Martinez Valero Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Elche’de Pedrı Bigas cezalı. Alex Collado ve Tete Morente ise sakat. Villarreal’de Giovani Lo Celso ve Alfonso Pedraza’nın sakatlıkları var.  

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Pere Milla, Guido Carrillo, Lucas Boye

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Kiko Femenia, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Manuel Trigueros, Samuel Chukwueze, Yeremy Pino, Gerard Moreno

İddaa Tahmini

Elche, La Liga’da galibiyet hasretini devam ettiriyor. Sezon başından bu yana 3 puan sevinci yaşayamayan Elche’nin galibiyet hasreti 19 maça çıktı. Geçtiğimiz hafta sonu Sevilla deplasmanında 3-0 kaybettiler. Villarreal ise La Ceramica’da konuk ettiği Rayo Vallecano karşısında puan alamadı. Rakibin 1-0 kaybettiler. 5 maçlık mağlubiyet serisi sona eren Villarreal, yine bir seri peşinde. Bu hafta konuk olacakları Elche deplasmanında 3 puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.50

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.72

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Elche, bu sezonun La Liga’da ilk galibiyetini aldı. İç sahada konuk ettikleri Villarreal’i 3-1 mağlup ettiler.