Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Stuttgart Werder Bremen Maç Tahmini 05.02.2023

5 Şubat Pazar akşamı Almanya Bundesliga‘da sahne alacak olan 19. hafta mücadelesinde, Stuttgart ile Werder Bremen karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından yayınlanacak mücadelenin başlama saati 17:30.

intobet, Stuttgart galibiyetine 2.06, beraberliğe 3.72, Werder Bremen galibiyetine ise 3.48 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.68, 2.5 Alt 2.25 oran kazandırıyor.

Stuttgart Tehlike Hattında

Almanya Bundesliga’da zor günler geçiren Stuttgart cephesinde, teknik adam hamleleri kötü gidişata çare olmadı. İlk 18 haftada 3 farklı teknik adamla çalışan ev sahibi, henüz küme düşme tehlikesini atlatamadı. 3 hafta önce göreve Bruno Labbadia gelirken, puan kayıpları devam etti. Son 3 haftada Mainz 05 ve Hoffenheim karşısında 1-1’lik beraberliklere imza atan ev sahibi, geçtiğimiz hafta ise Leipzig’e deplasmanda 2-1 kaybetti. 3 galibiyet, 7 beraberlik, 8 mağlubiyete imza atan Stuttgart, Play Out hattındaki Bochum ile aynı puanda yoluna devam ederken, düşme hattından ise sadece 2 puan uzaklıkta yer alıyor. Devre arası transfer döneminde Naouirou Ahamada ve Alexis Tibidi iki önemli oyuncusunu kaybeden Stuttgart, Genki Haraguchi ve Gil Dias’ı kadrosuna kattı. Ev sahibi bu hafta Werder Bremen karşısında kazanarak, kötü gidişata son vermek istiyor.

Werder Bremen’de Fülkurg Etkisi

Werder Bremen cephesinde geçtiğimiz hafta sahneye bir kez daha Niclas Füllkrug çıktı ve Wolfsburg karşısında 2 golle takımını 4 hafta sonra galibiyete taşıdı. Wolfsburg’un 10 maçlık yenilmezlik serisine son vermeyi başaran Ole Werner’in öğrencileri, 4 maçtır devam eden mağlubiyetlerine harika bir 90 dakikayla son verdi. Fülkurg 18 haftada 13 golle ligin en dikkat çeken golcüleri arasında yer alırken, Werder Bremen’in galibiyet yolundaki en büyük kozu oldu. 18 haftadan 24 puan toplamayı başaran ligin yeni temsilcisi, kendisine 10. sırada yer buldu. 2022 Dünya Kupası dönüşünde üst üste 4 mağlubiyete imza atan konuk ekip, ilk kez bu sezon üst üste 4 maçta puan kaybetti. Yeniden toparlanan Werder  Bremen, Stuttgart deplasmanında galibiyet arayacak.

Stuttgart – Werder Bremen Maç Bilgileri

Stuttgart – Werder Bremen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stuttgart cephesinde Tiago Tomas, Borna Sosa, Axel Zagadou’nun sakatlıkları devam ediyor. Werder Bremen’de ise Mitchell Weiser kart cezalısı. Romano Schmid ve Felix Agu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Konstantinos Mavropanos, Waldemar Anton, Nikolas Nartey, Atakan Karazor, Hiroki Ito, Chris Führich, Sasa Kalajdzic, Waldemar Anton, Silla Mvumpa.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Anthony Jung, Lee Buchanan, Milos Veljkovic, Jens Stage, Christian Gross, Maximilian Philipp, Amos Pieper, Ilia Gruev, Marvin Ducksch, Niclas Füllkrug.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda yükselişe geçmek istiyor. 4 haftadır kazanamayan ve düşme tehlikesi yaşayan Stuttgart ile geçtiğimiz hafta kritik bir galibiyete imza atan Werder Bremen, 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.38

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isimler Marvin Ducksch ve Jens Stage oldu. Golleriyle Werder Bremen’i galibiyete taşıdılar. Ev sahibi Stuttgart iç sahada skor üretemedi ve mağlubiyetten kurtulamadı.