UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Bayern Münih Bahis Tahmini 14.02.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında, PSG ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 23.00’de EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

PSG ve Bayern Münih arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. PSG kazanır 2.65, beraberlik 3.72, Bayern Münih kazanır ise 2.60 olarak açıklanmış.

PSG’de Önemli Eksik

PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde H Grubunda yer almıştı. Grupta Benfica, Juventus ve Maccabi Haifa ile karşı karşıya gelen Fransız ekibi, grubunu namağlup tamamladı ve 2. sırada yer alarak son 16 turuna kaldı. Lider Benfica ile eşit puana sahiptiler. Son 16 turunda ise Bayern Münih ile kozlarını paylaşacaklar. Fransa Ligue 1’de ise geçtiğimiz hafta sonu Monaco’nun konuğu olan Christophe Galtier’in ekibi, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta içi Bayern Münih’i konuk edecek PSG’de Marco Verratti, Renato Sanches ve Kylian Mbappe sakat.

Bayern Münih Avantaj Peşinde

Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde C Grubunda yer aldı. Julian Nagelsmann’ın öğrencileri, grupta İnter, Barcelona ve Viktoria Plzen ile karşı karşıya geldi. Grupta oynadığı 6 maçtan da galibiyet ile ayrılan Bayern Münih, namağlup lider olarak tamamladığı grubun ardından son 16 turunda PSG’nin rakibi oldu. Turun favorisi Bayern Münih olarak gösteriliyor ama özellikle ilk maçta işleri pek kolay değil. Öte yandan geçtiğimiz hafta sonu Bundesliga’da Bochum’u 3-0 ile geçen Bayern Münih, liderliğini devam ettirdi. Maç öncesinde Bayern Münih’de Josip Stanisic, Sadio Mane ve Manuel Neuer sakat olan isimler.

PSG – Bayern Münih Maç Bilgileri

PSG – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de Marco Verratti, Renato Sanches ve Kylian Mbappe sakat. Bayern Münih’de Josip Stanisic, Sadio Mane ve Manuel Neuer sakat olan isimler.

PSG’nin 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Chadaille Bitshiabu, Nuno Mendes, Juan Bernat, Marquinhos, Vitor Ferreira, Carlos Soler, Fabian Ruiz, Hugo Ekitike, Lionel Messi, Neymar

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Yan Sommer, Alphonso Davies, Josip Stanisic, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Jamal Musiala, Leon Goretzka, Leroy Sane, Joshua Kimmich, Choupo-Moting, Thomas Müller

İddaa Tahmini

PSG, Fransa Ligue 1’de lider konumda yer alıyor. Geçen hafta sonu şampiyonluk yarışında yara aldılar ve Monaco deplasmanında 3-1 mağlup oldular. Şampiyonlar Ligi’nde ise son 16 turuna katılan PSG, H Grubunda yer almış ve lider Benfica’nın ardından grubu 2. Sırada bitirmişti. Bayern Münih ise Bundesliga’da lider. Geçen hafta sonu Bochum’u 3-0 ile geçtiler. Şampiyonlar Ligi’nde ise yer aldıkları C Grubunu 6’da 6 yaparak lider bitirmişlerdi. PSG, saha ve seyirci avantajı ile ilk maçın favorisi ama Bayern Münih’de hücumda üretken bir takım. Taraf bahsinden önce gollere yönelmek daha mantıklı. En az 4 gol beklentim var.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 2.20

Bets10 Oranı: 3.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG, vasat bir performans gösterdiği maçta mağlubiyetten kaçamadı. Bayern Münih’e 1-0 kaybettiler.