UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Basel İddaa Tahmini 16.02.2023

UEFA Konferans Ligi son 16 play off turu ilk maçında temsilcimiz Trabzonspor iç sahada, Basel’i ağırlayacak. Karşılaşma saat 20.45’de başlayacak mücadele TV 8 kanalından canlı yayınlanacak.

Trabzonspor ile Basel zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Trabzonspor galibiyetinin 1.85, beraberlik tercihinin 3.75, Basel galibiyetinin ise 4.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Trabzonspor Galibiyet Peşinde

Trabzonspor, bildiğimiz gibi UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele ediyordu. Grupta oynadıkları 6 maçta 9 puan toplayan Trabzonspor, grubunu 3. Sırada tamamladı ve Avrupa Ligi’ne veda etti. Yoluna ise Konferans Ligi’nde devam edecekler. Konferans Ligi son 16 play off turunda ise Basel’i konuk edecek olan Bordo Mavililer, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Serkan Asan, Marek Hmasik, Edin Visca ve Dorukhan Toköz sakat olan isimler.

Basel Sürpriz Arayacak

Basel, UEFA Kofnerans Ligi’nde H Grubunda yer almıştı. Slovan Bratislava, Pyunik ve Zalgrisi’in bulunduğu grubu 11 puan ile 2. Sırada bitirdiler ve son 16 play off turuna kaldılar. Trabzonspor ile karşı karşıya gelecel olan Basel’i zor bir maç bekliyor. İsviçre Süper Ligi’nde bu sezon kötü sonuçlar alan Basel, sadece 25 puan toplayabildi ve alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Maç öncesinde Basel’de Dan Ndoye kart cezalısı. Arnau Comas ve Kean Kevin Augustin ise sakat olan isimler.

Trabzonspor – Basel Maç Bilgileri

Trabzonspor – Basel Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TV 8 kanalından Türkiye saati ile 20.45’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Serkan Asan, Marek Hmasik, Edin Visca ve Dorukhan Toköz sakat olan isimler. Basel’de Dan Ndoye kart cezalısı. Arnau Comas ve Kean Kevin Augustin ise sakat olan isimler.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Yusuf Yazıcı, Enis Bardhi, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez

Basel'in ilk 11’i Belli mi?

Basel’in muhtemel kadrosu: Marwin Hitz, Michael Lang, Kasim Nuhu, And Pelmard, Riccardo Calafiori, Fabian Frei, Andy Diouf, Mohamed Zeki Amadouni, Andi Zeqiri, Hugo Novoa Ramos, Anton Kade

İddaa Tahmini

Basel adına işler yolunda gitmiyor. İsviçre Süper Ligi’nde neredeyse küme düşmemeye oynuyorlar. Son sıradaki Winderthur’un sadece 5 puan önündeler. Konferans Ligi’nde H Grubunu Slovan Bratislava’nın ardından 2. Sırada tamamlayarak tur atlamışlardı. Trabzospor ise Avrupa Ligi’ne tutunamadı ve yoluna Konferans Ligi’nde mücadele edecek. Süper Lig’de oynadıkları son maçta Galatasaray’a 2-1 kaybettiler. Ligde şampiyonlu yarışından uzaktalar. Basel karşısında turun favorisi olan Trabzonspor’dan galibiyet beklentim var. Basel’i ilk maçta mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.65

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, Larsen’in golüyle avantajı kaptı. Basel’i 1-0 mağlup ederek tur kapısını araladılar.