Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Hertha Berlin İddaa Tahmini 19.02.2023

19 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Borussia Dortmund ile Hertha Berlin karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 5.

intobet, Borussia Dortmund galibiyetine 1.34, beraberliğe 5.38, Hertha Berlin galibiyetine ise 9.03 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.24, 2.5 Alt 1.65 oran kazandırıyor.

Borussia Dortmund Etkisini Sürdürüyor

Borussia Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi’nden galibiyetle dönüyor. Son 16 eşleşmesinin ilk ayağında İngiliz devi Chelsea’yi sahasında konuk eden Sarı Siyahlılar, Karim Adeyemi’nin ikinci yarıda attığı tek golle galibiyete uzandı. Çeyrek Final yolunda önemli bir adım atan Edin Terzic’in öğrencileri, Almanya Bundesliga’da ise 5 haftadır kazanıyor. Geçtiğimiz hafta Werder Bremen’i deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başaran Borussia Dortmund, zirveyle puan farkını 3’te tutmayı başardı. Son 5 haftada 15 gol bulan ev sahibi, kalesinde ise 5 gole izin verdi. 3. sırada kendisine yer bulan Sarı Siyahlılar, sezonun ilk yarısı deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardığı Hertha Berlin ile iç sahada karşı karşıya gelecek. Lige yorgun ve moralli dönecek olan Dortmund, zirve takibinde hata yapmak istemiyor.

Hertha Berlin Play Out Hattında

Hertha Berlin, Almanya Bundesliga’da tam 4 hafta sonra galip geldi. Geçtiğimiz hafta sahasında Mönchengladbach’ı konuk eden Sandro Schwarz’ın öğrencileri, 4-1’lik galibiyetle toparlanmayı başardı. 3 puan Play Out hattından kurtulmak için yeterli olmasa da, sezonun ikinci yarısında alınan ilk galibiyetle birlikte umutlandılar. 20 haftadan 17 puan toplamayı başarabilen konuk ekip, sadece 4 maçtan galibiyet çıkarabildi. Kalesinde 36 gole engel olmayı başaramayan Hertha Berlin, rakip filelere ise 24 gol gönderdi. Sezonun ilk yarısında iç saha avantajıyla Dortmund’a kaybeden Hertha Berlin, bu kez deplasmanda galibiyet arayacak. Tehlike hattında yer alan konuk ekibin, galibiyete ihtiyacı var.

Dortmund – Hertha Berlin Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Hertha Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dortmund cephesinde Mateu Morey, Wolf ve Moukoko’nun sakatlıkları devam ediyor. Hertha Berlin’de ise Agustin Rogel, Pekarik, Ejuke, Nsona, Kanga ve Jovtic’in sakatlıkları devam ediyor.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Alexander Meyer, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck, Jude Bellingham, Marco Reus, Raphael Guerreiro, Donyell Malen, Haller, Jude Bellingham, Anthony Modeste, Karim Adeyemi.

Hertha Berlin’in 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Oliver Christensen, Oliver Kempf, Filip Uremovic, Jonjoe Kenny, Maximilian Mittelstadt, Dodi Lukebakio, Lucas Tousart, Suat Serdar, Ivan Sunjic, Lionel Scherhant, Marco Richter.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede, zirve savaşını sürdüren Dortmund ile düşme tehlikesini atlatmak isteyen Hertha Berlin’in, mücadelede skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sarı Siyahlılar iç sahada Hertha Berlin engelini 4 gollük galibiyetle geçmeyi başarırken, iki takımda mücadelede skor üretmeyi başardı. Dortmund iç saha galibiyetinin ardından, lider ile puan farkını kapattı.