LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Elche Espanyol Bahis Tahmini 19.02.2023

İspanya La Liga’da Pazar günü 4 maç var. Günün ilk maçında Espanyol deplasmanda, Elche’nin konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Elche ve Espanyol arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Elche kazanır 2.85, beraberlik 3.20, Espanyol kazanır ise 2.65 olarak açıklanmış. 

Elche Son Sırada

Elche, La Liga’da son sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta içi Santaigo Bernabeu’da Real Madrid’e konuk olan Elche, sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise Villarreal’i 3-1 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini elde etmişlerdi. La Liga’da geride kalan 21 haftada sadece 1 kez kazanabilen Elche, ligin dibine demir atmış durumda. Bu sezon La Liga’da düşme adayları arasında da başı çektiklerini belirtelim. Bu hafta Espanyol’u konuk edecek Elche’de Diego Gonzalez kart cezalısı.

Espanyol Alt Sıralarda

Espanyol ise La Liga’da galibiyet hasretini 3 maça çıkarttı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Real Sociedad’ı konuk eden Espanyol, rakibine 3-2 mağlup oldu. La Liga’da alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Diego Martinez’in ekibi, düşme hattına da iyice yaklaşmış durumda. 18. sırada bulunan Valencia’nın sadece 1 puan üzerindeler. Bu hafta ise ligin son sırasındaki Elche’nin konuğu olacaklar. Maç öncesinde Espanyol’da Leandro Cabrera kart cezalısı. Adria Pedrosa ve Keidi Bare ise sakat olan isimler.

Elche – Espanyol Maç Bilgileri

Elche – Espanyol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Manuel Martinez Valero Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Elche’de Diego Gonzalez kart cezalısı. Espanyol’da Leandro Cabrera kart cezalısı. Adria Pedrosa ve Keidi Bare ise sakat olan isimler.

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Pere Milla, Guido Carrillo, Lucas Boye

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrera, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

İddaa Tahmini

Elche, bu sezon La Liga’nın en büyük küme düşme adayı diyebiliriz. Geçen hafta Bernabeu’da konuk oldukları Real Madrid’e 4-0 kaybettiler. Zaten La Liga’da da son sırada yer alıyorlar. Espanyol ise son haftalarda puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Real Sociedad’a 3-2 kaybettiler. Son 3 maçtan galibiyet çıkartamadılar ama artık kazanmaları gerekiyor. Son sıradaki Elche’yi deplasmanda mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.30

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.65

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Espanyol, 3 maç aradan sonra kazanmayı başardı. Son sıradaki Elche’yi 1-0 mağlup ederek moral buldular.