LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Sevilla İddaa Tahmini 19.02.2023

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Rayo Vallecano evinde, Sevilla’yı konuk edecek. Karşılaşma saat 18.15’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Rayo Vallecano Sevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Rayo Vallecano kazanır 2.45, beraberlik 3.25, Sevilla kazanır ise 3.10 olarak açıklanmış.

Rayo Vallecano’dan 1 Puan

Rayo Vallecano, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Alfonso Perez’de Getafe’ye konuk olan Rayo Vallecano, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da oynadığı son 3 maçta da mağlubiyet yaşamayan Andoni Iraola Sagarna’nın ekibi, Avrupa umutlarını devam ettiriyor. Son 3 maçta 7 puan toplayan Rayo Vallecano, bu hafta Vallecas’da Sevilla’yı konuk edecek. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Sevilla Moralli

Sevilla, 2 hafta önce Barcelona deplasmanında 3-0 mağlup olmuştu. Bu mağlubiyetin ardından geçtiğimiz hafta sonu Ramon Sanchez Pizjuan’da Mallorca’yı konuk ettiler ve sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldılar. La Liga’da oynadığı son 4 maçta 3 galibiyet alan Jorge Sampaoli’nin öğrencileri, kümede kalma umutlarını da iyice arttırdı. Avrupa Ligi’nde ise PSV engelini 3-0 ile geçen Sevilla’da moraller yerinde. La Liga’da bu hafta Rayo Vallecano’ya konuk olacak Sevilla’da Nemanja Gudelj ve Joan Jordan kart cezalısı. Marcao, Karim Rekik ve Papu Gomez ise sakat.

Rayo Vallecano – Sevilla Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 18.15’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Nemanja Gudelj ve Joan Jordan kart cezalısı. Marcao, Karim Rekik ve Papu Gomez ise sakat.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Radamel Falcao

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Karim Rekik, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Sevilla, alt sıralardan kurtulma çabalarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Mallorca’yı 2-0 mağlup ettiler. La Liga’da oynadıkları son 5 maçta 4 galibiyetleri var. Rayo Vallecano ise La Liga’da oynadığı son 3 maçta 7 puan topladı. Geçen hafta Getafe deplasmanında 1-1 berabere kaldılar. Formda olan iki takımın maçında karşılıklı goller atılır. Hem Rayo Vallecano hem de Sevilla skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.73

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.98

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Vallecas’da Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldılar.