İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 19.02.2023

Almanya Bundesliga’da 19 Şubat Pazar günü sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Union Berlin – Schalke 04: MS 1, 1.41 (iddaa) – 1.61 (intobet) ; İddaa fikstüründe 19 Şubat Pazar akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Union Berlin ile Schalke 04 karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanta Bundesliga’nın 20. haftasında Leipzig deplasmanına konuk olan Union Berlin, ilk yarıyı 1-0 geride kapatırken, ikinci yarıda Janik Haberer ve Robin Knoche’nin golleriyle geri dönmeyi başarırken, 2-1’lik galibiyetle zirve takibini kayıpsız sürdürdü. Son 11 haftada mağlubiyete yer vermeyen Leipzig karşısında harikulade bir geri dönüşe imza atan Union Berlin, 5’te 5 yapmayı başarırken, zirveyle puan farkını 1’de tutmayı başardı. Harika bir sezon geçiren Urs Fischer’in öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında Ajax deplasmanına konuk olurken, golsüz beraberlikle avantajlı konuma geçti. Formunun zirvesindeki Union Berlin, en alt sıradaki Schalke 04 karşısında galibiyet arayacak. Schalke 04 geri döndüğü Almanya Bundesliga’ya tutunmakta zorlanıyor. Sezon içerisinde yapılan teknik adam hamleleri ve transfer hamleleri, en alt sıradan kurtulmaları için henüz yeterli olmadı. Son 6 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan Schalke 04, ilk 20 haftanın ise 18’inde puan kaybetti. Son 3 haftada Köln, Mönchengladbach ve Wolfsburg karşısında golsüz beraberlikler alan konuk ekip, ilk kez üst üste 3 maçta kalesini gole kapatmayı başarırken, bu kez skor üretmekte zorlandı. Attığı 14 gole karşılık, kalesinde 41 gole engel olmayı başaramayan Schalke 04, sezonun ilk yarısı tam yarım düzine golle mağlup olduğu Union Berlin’e deplasmanda konuk olacak. Deplasmanda çıktığı tüm maçlarda puan kayıplarına engel olamayan Schalke 04, güven vermekten çok uzakta. Almanya Bundesliga’da 5 haftadır kazanana ve ilk 20 haftanın en formda takımları arasında yer alan Union Berlin, Leipzig deplasmanında aldığı kritik galibiyetin ardından, en alt sıradaki Schalke 04 karşısında kazanmaya devam edecektir.

Dortmund – Hertha Berlin: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.78 (intobet) ; 19 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Borussia Dortmund ile Hertha Berlin karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 5. Borussia Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi’nden galibiyetle dönüyor. Son 16 eşleşmesinin ilk ayağında İngiliz devi Chelsea’yi sahasında konuk eden Sarı Siyahlılar, Karim Adeyemi’nin ikinci yarıda attığı tek golle galibiyete uzandı. Çeyrek Final yolunda önemli bir adım atan Edin Terzic’in öğrencileri, Almanya Bundesliga’da ise 5 haftadır kazanıyor. Geçtiğimiz hafta Werder Bremen’i deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başaran Borussia Dortmund, zirveyle puan farkını 3’te tutmayı başardı. Son 5 haftada 15 gol bulan ev sahibi, kalesinde ise 5 gole izin verdi. 3. sırada kendisine yer bulan Sarı Siyahlılar, sezonun ilk yarısı deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardığı Hertha Berlin ile iç sahada karşı karşıya gelecek. Lige yorgun ve moralli dönecek olan Dortmund, zirve takibinde hata yapmak istemiyor. Hertha Berlin, Almanya Bundesliga’da tam 4 hafta sonra galip geldi. Geçtiğimiz hafta sahasında Mönchengladbach’ı konuk eden Sandro Schwarz’ın öğrencileri, 4-1’lik galibiyetle toparlanmayı başardı. 3 puan Play Out hattından kurtulmak için yeterli olmasa da, sezonun ikinci yarısında alınan ilk galibiyetle birlikte umutlandılar. 20 haftadan 17 puan toplamayı başarabilen konuk ekip, sadece 4 maçtan galibiyet çıkarabildi. Kalesinde 36 gole engel olmayı başaramayan Hertha Berlin, rakip filelere ise 24 gol gönderdi. Sezonun ilk yarısında iç saha avantajıyla Dortmund’a kaybeden Hertha Berlin, bu kez deplasmanda galibiyet arayacak. Tehlike hattında yer alan konuk ekibin, galibiyete ihtiyacı var. Almanya Bundesliga’nın alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede, zirve savaşını sürdüren Dortmund ile düşme tehlikesini atlatmak isteyen Hertha Berlin’in, mücadelede skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

Bayer Leverkusen – Mainz 05: KGVAR, 1.48 (iddaa) – 1.68 (intobet) ; 19 Şubat Pazar akşamı Almanya Bundesliga’da 21. hafta heyecanı yaşanırken, Bayer Leverkusen sahasında Mainz 05’i konuk edecek. Türkiye saati ile 21:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında hafta içi Monaco ile iç sahada karşı karşıya gelen Bayer Leverkusen, ilk maçı evinde kritik hatalarla kaybetti. Maç kaleci Lukas Hradecky’in ilk goldeki hatası damga vururken, attıkları 2 gole rağmen, 3-2’lik mağlubiyetten kurtulamadılar. Almanya Bundesliga’da ise geçtiğimiz hafta Hoffenheim’ı deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başarmışlardı. Xabi Alonso’nun göreve gelmesiyle birlikte alt sıralardan kurtulmayı başaran ev sahibi, son 8 haftadan 6 galibiyet çıkardı ve üst sıra savaşına dahil oldu. Sezonun ilk yarısında deplasman dezavantajına rağmen 3-0 mağlup etmeyi başardıkları Mainz 05 ile iç sahada karşı karşıya gelecekler. Lige yorgun dönen Bayer Leverkusen, Avrupa sahnesinde yaptığı hatayı Bundesliga’da telafi etmek istiyor. Geçtiğimiz hafta Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Augsburg ile karşı karşıya gelen Mainz 05, 3-1’lik galibiyetle birlikte iç sahada 2’de 2 yapmayı başardı. Deplasmanda ise 4 haftadır puan kayıplarına engel olamıyorlar. Son dış saha maçında Union Berlin’e kaybeden konuk ekip, son haftalarda istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koydu. Son 9 haftalık fikstürde ise sadece iç sahada maç kazanabilen ve 2 galibiyete imza atan Bo Svensson’un öğrencileri, bu hafta Bayer Leverkusen deplasmanına konuk olacak. Sezonun ilk yarısında rakibine iç saha avantajına rağmen 3-0 kaybeden Mainz 05, 20 hafta sonunda 26 puanla 12. sırada yer alıyor. Alt sıralardan kurtulmayı başarmayan Mainz 05, bu kez deplasmanda rakibinden 3 puan almayı hedefliyor. UEFA Avrupa Ligi’nde mağlup olan Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga’da kazanmak istiyor. Ev sahibi yorgun döndüğü Bundesliga sahnesinde rakip fileleri havalandırmayı başaracak ancak düşme tehlikesindeki Mainz 05 karşısında kalesini gole kapatamayacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.29

intobet Bahis Oranı: 4.81