Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Leicester City İddaa Tahmini 19.02.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Leicester City deplasmanda, Manchester United’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

Manchester United ile Leicester City zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Manchester United galibiyetinin 1.65, beraberlik tercihinin 4.35, Leicester City galibiyetinin ise 5.20 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Manchester United Favori Taraf

Manchester United, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Elland Road’da Leeds United’a konuk olan Kırmızı Şeytanlar, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Premier Lig’de oynadıkları son 3 maçta 7 puan toplayan Erik ten Hag’ın ekibi, Newcastle United’ın puan kaybı yaşadığı haftayı kazanarak geçti ve Şampiyonlar Ligi umutlarını arttırdı. Hafta içi Avrupa Ligi’nde ise Barcelona deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler. Bu hafta Premier Lig’de Leicester City’i konuk edecek olan Manchester United, maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Manchester United’da Carlos Casemiro kart cezalısı. Anthony Martial ve Christian Eriksen’in ise sakatlıkları devam ediyor.

Leicester City Çıkışta

Leicester City’de moraller yerinde. Brendan Rodgers’ın ekibi, Premier Lig’de oynadığı son 2 maçtan da galibiyet ile ayrılmayı başardı. 2 hafta önce Aston Villa deplasmanında 4-2 kazanan Leicester City, geçtiğimiz hafta sonu ise King Power’da Tottenham’ı farklı geçti. 1-0 geriye düştükleri maçtan 3 puan ile ayrılmayı başardılar. Kümede kalma umutlarını devam ettiren Leicester City, bu hafta ise Old Trafford’da Manchester United’a konuk olacak. Maç öncesinde Leicester City’de Ricardo Pereira ve James Justin’in sakatlıkları devam ediyor.

Manchester United – Leicester City Maç Bilgileri

Manchester United – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Carlos Casemiro kart cezalısı. Anthony Martial ve Christian Eriksen’in ise sakatlıkları devam ediyor. Leicester City’de Ricardo Pereira ve James Justin’in sakatlıkları devam ediyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Diogo Dalot, Raphael Varane, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Scott McTominay, Fred, Jadon Sancho, Bruno Fernandes, Antony, Markus Rashford

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Danny Ward, James Justin, Wout Faes, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Boubakary Soumare, Youri Tielemans, Harvey Barnes, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Patson Daka

İddaa Tahmini

Manchester United’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta Leeds United’ı 2-0 ile geçen Manchester United, Premier Lig’de 3. Sıraya yükseldi. Son 3 maçta 7 puan topladılar. Leicester City ise geçen hafta King Power’da Tottenham’ı ezip geçti. 1-0 geriye düştükleri maçı 4-1 kazandılar ve üst üste 2. Galibiyetini aldılar.  Manchester United, maçın favorisi. Old Trafford’da bu kez puan kaybı yaşamalarını beklemiyorum. Manchester United kazanan taraf olur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

Mobilbahis Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, rahat bir galibiyet aldı. Markus Rashford’un etkili oyunu ile Leicester City’i 3-0 mağlup ettiler.