Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Angers Lyon İddaa Tahmini 25.02.2023

Fransa Ligue 1′de ilk 24 haftanın en zayıf halkası Angers, 25 Şubat Cumartesi akşamı sahasında 9. sıradaki Lyon‘u konuk edecek. Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak müsabaka, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Angers galibiyetine 4.90, beraberliğe 3.95, Lyon galibiyetine ise 1.70 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Angers Lige Tutunmakta Zorlanıyor

Angers cephesinde galibiyet hasreti 16 haftaya çıkarken, ev sahibi alt lige bir adım daha yaklaştı. Fransa Ligue 1’de ilk 24 haftanın uzak ara en kötü performansını sergileyen Angers, son 16 haftanın tamamında puan kaybı yaşarken, ilk 24 haftanın ise 20’sinde puan kaybetti. Sadece Montpellier ve Nice karşısında galip gelmeyi başaran ev sahibi, Ligue 1’de adeta galibiyeti unuttu. Geçtiğimiz hafta ligdeki en yakın rakiplerinden Strasbourg’a deplasmanda 2-1 kaybettiler. Göreve Abdelaziz Bouhazama gelse de, ev sahibi toparlanmayı başaramadı. Kalesinde tam 50 gole engel olmayı başaramayan Angers, ligde kalma umutlarını yitirmek üzere.

Lyon 4 Hafta Sonra Mağlup

Lyon, Fransa Ligue 1’de 4 hafta sonra mağlup oldu. Laurent Blanc ve öğrencileri, Ajaccio, Troyes ve Lens karşısında kazanırken, Brest karşısında ise beraberlikle sahadan ayrılmıştı. 4 haftadan 10 puan toplamayı başaran konuk ekip, sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmıştı. Geçtiğimiz hafta Auxerre deplasmanına konuk oldular. İlk yarıyı Dembele’nin golüyle 1-0 önde kapatan Lyon, ikinci yarıda hem oyun hem de skor hakimiyetini kaybedince, deplasmanda 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Liderin en yakın takipçilerinden Lens karşısında kazanarak dikkat çeken Blanc’ın öğrencileri, düşme hattındaki Auxerre karşısında etkisiz kaldı. 24 hafta sonunda 35 puanla 9. sırada kendisine yer bulan Lyon, üst sıralara yetişmek ve Avrupa bileti istiyorsa, yeniden yükselişe geçmek zorunda.

Angers – Lyon Maç Bilgileri

Angers – Lyon Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Raymond Kopa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Angers takımında Lois Diony, Yahia Fofana, El Melali ve Eneme Ella’nın sakatlıkları devam ediyor. Miha Blazic ise kart cezalısı. Lyon’da ise  Alexandre Lacazette ve Malo Gusto’nun sakatlıkları devam ediyor.

Angers’in 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Souleyman Doumbia, Yann Valery, Faouzi Ghoulam, Cedric Hountondji, Waniss Taibi, Nabil Bentaleb, Halid Sabanovic, Adrien Hunou, Sada Thioub, Salama.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Remy Riou, Dejan Lovren, Sinaly Diomande, Nicolas Tagliafico, Lucas Paqueta, Johann Lepenant, Thiago Mendes, Houssem Aouar, Maxence Caqueret, Mathis Cherki, Amin Sarr.

İddaa Tahmini

Son 5 haftada sadece 1 mağlubiyete izin veren Lyon, üst sıralara tutunmaya devam ediyor. Avrupa biletini hedefleyen Lyon, Auxerre deplasmanında kaybettiği 3 puanın ardından, Angers deplasmanında kazanacaktır. Konuk ekip ligin en zayıf halkası karşısında zorlanmadan 3 puanı hanesine yazdırır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.49

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gole sahne olan mücadelede, Lyon galibiyet adına zorlanmadı. Konuk ekip 3 golle deplasman galibiyetine uzanırken, Angers cephesinde ise düşüş devam etti. Kazananları tebrik ederiz.