LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Cadiz Rayo Vallecano Bahis Tahmini 25.02.2023

İspanya La Liga’da üst üste 4 maçtır kaybetmeyen Rayo Vallecano deplasmanda, Cadiz’in konuğu olacak. Mücadele saat 18.15’de start alacak. ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

CadizRayo Vallecano arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Cadiz kazanır 2.88, beraberlik 3.10, Rayo Vallecano kazanır ise 2.70 olarak açıklanmış.

Cadiz İç Sahada Kaybetmiyor

Cadiz, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Barcelona deplasmanından puansız döndü. Camp Nou’da rakibine 2-0 kaybettiler. La Liga’da oynadığı son 6 karşılaşmada 2 galibiyetleri var. İç sahada ise iyi bir seri yakalayan Cadiz’in taraftarı önünde oynadığı son 8 maçı da kaybetmediğini belirtelim. Bu hafta ise Nuevo Mirandilla’da Rayo Vallecano ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Cadiz’de Jon Ander Garrido ve Jose Mari’nin sakatlıkları devam ediyor.

Rayo Vallecano’dan 1 Puan

Rayo Vallecano, geçtiğimiz haftayı La Liga’da beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Sevilla ile 1-1 berabere kaldılar. 1-0 geriye düştüğü maçtan 1 puan ile ayrılan Andoni Iraola Sagarna’nın ekibi, La Liga’da yenilmezlik serisini 4 maça çıkartmış oldu. Son 4 maçta 8 puan toplayan Rayo Vallecano, Avrupa umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta ise Cadiz’in konuğu olacaklar. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Cadiz – Rayo Vallecano Maç Bilgileri

Cadiz – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Jon Ander Garrido ve Jose Mari’nin sakatlıkları devam ediyor.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Lucas Perez

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Radamel Falcao

İddaa Tahmini

Cadiz, taraftarı önünde oynadığı son 2 maçtan da galibiyet ile ayrılmayı başardı. Geçen hafta Camp Nou’da lider Barcelona’ya 2-0 kaybettiler ama deplasmanda kötü sonuçlar aldıklarını bliliyoruz. İç sahada ise uzun bir süredir mağlup olmuyorlar. Rayo Vallecano ise yenilmezlik serisini 4 maça çıkarttı. Geçtiğimiz hafta sonu Vallecas’da konuk ettikleri Sevilla ile 1-1 berabere kaldılar. Bu 4 maçlık süreçte de gol atmayı başardıklarını belirtelim. Nuevo Mirandilla’da her iki takımdan da bu hafta gol bekliyorum. Hem Cadiz hem de Rayo Vallecano skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.82

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Cadiz, tek golle 3 puanı kaptı. Rayo Vallecano’yu 1-0 mağlup ettiler ve iç sahadaki galibiyet serisini 3 maça çıkarttılar.