İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 25.02.2023

Almanya Bundesliga mücadelelerini kupon olarak hazırladık. 25 Şubat Cumartesi günü fikstüründe, kazanmanız dileğiyle.

Schalke 04 – Stuttgart: KGVAR, 1.59 (iddaa) – 1.80 (intobet); Almanya Bundesliga’nın en zayıf halkası Schalke 04, 25 Şubat Cumartesi akşamı sahasında 14. sıradaki Stuttgart’ı konuk edecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından yayınlanacak maçın başlama saati 20:30. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Schalke 04, Almanya Bundesliga’da ilk 21 haftanın en zayıf performansını ortaya koydu. 1 sezon aranın ardından lige geri dönen ev sahibi, lige adapte olmakta zorlandı. Teknik adam değişiklikleri ve transfer hamleleri kötü gidişata çare olmazken, uzun süredir dipten kurtulmayı başaramadılar. Son 7 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan Schalke 04, son 4 haftanın tamamında ise golsüz beraberlikler aldı. Köln, Gladbach, Wolfsburg ve Union Berlin karşısında kaybetmemeyi başarsalar da, en alt sıradan kurtulmak için bundan çok daha iyisine ihtiyaçları var. Thomas Reis önderliğinde lige tutunmak isteyen ev sahibi, bu hafta en yakın rakiplerinden Stuttgart’ı sahasında konuk edecek. 4 haftadır gol yememeyi başarsalar da, hala hücum hattında yeterli değiller. Stuttgart, Almanya Bundesliga’da 5 hafta sonra galip gelmeyi başardı. 5 hafta önce göreve Bruno Labbadia’yı getiren konuk ekip, teknik adam değişikliğinin ardından üst üste puan kayıpları yaşanırken, geçtiğimiz hafta Köln karşısında harika bir galibiyet aldılar. 5 haftalık fikstürden 3 mağlubiyet, 2 beraberlik alan konuk ekip, Köln karşısında ise 3-0’lık skorla galip gelmeyi başardı. Tehlike hattında yer almaya devam eden Stuttgart, Play Out hattından averajla kurtulmayı başarırken, düşme potasından ise 2 puan uzaklıkta. Bu hafta Schalke 04 deplasmanına konuk olacaklar. Sezonun ilk yarısında Schalke 04 ile iç sahada 10 kişi kalmalarına rağmen 1-1 berabere kalmışlardı. Bu hafta ki mücadele ise 3 puandan daha fazlasını ifade ediyor. Konuk ekip galibiyetlerine devam etmek istiyor. Düşme hattını yakından ilgilendiren zorlu mücadelede, Schalke 04 ve Stuttgart’ın galibiyete ihtiyacı var. Kümede kalma savaşı veren taraflar, birbirlerinin savunma zafiyetlerini fırsata çevirerek, mücadelede skor üretmeyi başaracaktır.

Hertha Berlin – Augsburg: KGVAR, 1.45 (iddaa) – 1.66 (intobet) ; 25 Şubat Cumartesi akşamı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Hertha Berlin ile Augsburg karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 17:30. Almanya Bundesliga’da 21. hafta geride kalırken, Hertha Berlin küme düşme hattına geriledi. Ev sahibi geçtiğimiz hafta Dortmund deplasmanında 4-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı ve son 6 haftada 5. yenilgisini aldı. Sezonun ikinci yarısına etkisiz bir başlangıç yapan Hertha Berlin’de, savunma zafiyetleri ilk haftalardan itibaren tehlike sinyallerini çalmasına neden oldu. Schalke 04 ile birlikte küme düşme hattını paylaşan Sandro Schwarz’ın öğrencileri, Son 10 haftadan ise sadece 2 galibiyet çıkarabildi. Ev sahibinin düşme hattından kurtulmak için bu hafta 3 puana ihtiyacı var. Kalesinde tam 40 gole engel olamayan Hertha Berlin, rakip filelere ise 25 gol gönderdi. Kalesini gole kapatmakta zorlanan ekip, deplasmanda mağlup ettiği Augsburg’u iç sahada konuk edecek. Augsburg için Almanya Bundesliga’da deplasman kabusu devam ederken, Enrico Maassn’ın öğrencileri iç saha etkisiyle düşme hattından uzak kalmayı başardı. İç sahada son 3 hafta Mönchengladbach, Bayer Leverkusen ve Hoffenheim’ı 1-0’lık skorlarla mağlup etmeyi başaran konuk ekip, deplasmanda ise 6 haftadır kazanamıyor. Dış sahada çıktıkları 10 maçtan sadece 10 puan toplayabildiler. Düşme potasından 5 puan uzakta yer alan Augsburg, geçtiğimiz hafta Hoffenheim karşısında kazanarak moral buldu. Bu hafta ise en yakın rakiplerinden Hertha Berlin’e deplasmanda konuk olacaklar. Olası bir mağlubiyette düşme hattıyla puan farkın 2’ye inebilir. Son 6 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran Augsburg, gollerine Hertha Berlin deplasmanında devam etmek istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, Almanya Bundesliga’nın kümede kalma savaşı veren iki takımı karşı karşıya geliyor. Ligde kalmak isteyen ve toparlanmak isteyen Hertha Berlin ile Augsburg, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

Werder Bremen – Bochum: MS 1, 1.75 (iddaa) – 2.02 (intobet) ; Werder Bremen iç sahada Bochum’u konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 22. hafta mücadelesi, 25 Şubat Cumartesi akşamı 17:30’da sahne alıyor. Mücadeleyi beIN CONNECT ekranlarından naklen izleyebilirsiniz. Geçtiğimiz hafta Frankfurt deplasmanına konuk olan Werder Bremen, son 8 haftada 6. yenilgisini aldı. Ev sahibi sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılırken, 2-0’lık Dortmund mağlubiyetinin ardından düşüşünü sürdürdü. 21 haftada 13 golle lige damga vuran Fülkurg, sakatlıktan dönse de, henüz eski formunu yakalayamadı. 2022 Dünya Kupası dönüşünde istikrardan uzak kalan Werder Bremen, üst sıra savaşından büyük ölçüde koptu. 27 puanla 11. sırada yer alan Ole Werner’in öğrencileri, bu hafta Bochum karşısında galibiyet arayacak. Sezonun ilk yarısında Bochum engelini deplasmanda zorlanmadan geçmeyi başarmış ve 2-0’lık galibiyete imza atmışlardı. Almanya Bundesliga’da ilk 21 haftanın en zayıf savunma performansını ortaya koyan Bochum, Play Out hattına geriledi. 21 haftada tam 51 gol yiyen konuk ekip, son 2 haftada önce Bayern Münih’e 3-0, ardından Frankfurt’a ise 2-0’lık skorlarla teslim oldu. 180 dakikadır skor dahi üretmeyi başaramıyorlar. Play Out hattına kadar gerileyen ve küme düşme tehlikesini yakından hisseden Thomas Letsch’in öğrencileri, aynı zamanda ligin en kötü deplasman karnesine sahip. Dış sahada çıktıkları 11 maçtan sadece 1 galibiyet çıkarabildiler. 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamayan ve hem savunma hem de dış saha karnesiyle, Bochum güven vermekten çok uzak kaldı. Son haftalarda istikrardan uzak kalan Werder Bremen, ligin en fazla gol yiyen ve deplasmanda en kötü performansını sergileyen Bochum karşısında fırsatları iyi değerlendirecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.03

intobet Bahis Oranı: 6.03