Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nice Auxerre Maç Tahmini 03.03.2023

beIN SPORTS 5 ekranlarından 3 Mart Cuma akşamı Türkiye saati ile 23:00’te naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Nice ile Auxerre karşı karşıya gelecek.

intobet, Nice galibiyetine 1.62, beraberliğe 4.10, Auxerre galibiyetine ise 5.35 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.92, KGYOK 1.85 oran kazandırıyor.

Nice Çok Formda

Geçtiğimiz hafta Monaco deplasmanına konuk olan Nice, 3-0’lık galibiyetle evine dönmeyi başarırken, yenilmezlik serisini 8 haftaya çıkardı. Ev sahibinde Igoboras Moffi 2 gol, 1 asist, Thuram-Ulie ise 1 gol, 1 asistle harika bir futbol ortaya koydu. Ezeli rakibi Monaco’nun 9 maçlık yenilmezlik serisine son vermeyi başaran Digard’ın öğrencileri, yeni hocasıyla rüştünü bir kez daha ispatladı. Ev sahibinde göreve Digard’ın gelişiyle birlikte, Nice ligde maç kaybetmedi. 8 haftadan 6 galibiyet, 2 beraberlik almayı başardılar. 7. sıraya yükselen ev sahibi, Şampiyonlar Ligi potasına girebilmek adına umutlandı. Son haftaların formda takımı, kümede kalma savaşı veren Auxerre’yi sahasında konuk edecek.

Auxerre 4 Haftadır Kaybetmiyor

Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi Auxerre, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lorient deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönmeyi başardı. Rayan Raveloson’un tek golü galibiyeti getirirken, Auxerre bu galibiyetle birlikte düşme potasından kurtulmayı başardı. Ajaccio’nun averaj farkıyla üzerine çıkmayı başaran konuk ekip, son 4 haftada mağlubiyete yer vermedi. 2 galibiyet, 2 beraberliğe imza atan Auxerre, son 2 haftada üst üste galibiyetlere imza atarak, yükselişe geçti. Christophe Pellissier önderliğinde yükselişe geçen Auxerre, bu sezonki en iyi performans grafiğini son 4 haftada ortaya koydu ve ligde kalma umutlarını arttırdı. Bu hafta Nice deplasmanında tekrar konuk ekibin galibiyete ihtiyacı var.

Nice – Auxerre Maç Bilgileri

Nice – Auxerre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Riviera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nice cephesinde Joe Bryan, Youcef Atal ve Nicolas Pepe’nin sakatlıkları devam ediyor. Auxerre’de ise Elisha Owusu’nun sakatlığı devam ediyor.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Melvin Bard, Flavius Daniliuc, Dante, Aaron Ramsey, Pablo Paulino Rosario, Ross Barkley, Calvin Stengs, Khephren Thuram-Ulie, Bilal Brahimi, Amine Gouiri.

Auxerre’nin 11’i Belli mi?

Auxerre’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Kenji Van Boto, Gideon Mensah, Jubal Rocha, Rayan Raveloson, Birama Toure, Mathias Autret, Hamza Sakhi, Gaetan Perrin, Gauthier Hein, M’Baye Niang.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 8 haftaya 6 galibiyet, 2 beraberlikle damga vuran Nice, galibiyetlerine ligde kalma mücadelesi veren Auxerre karşısında devam edecek ve Digard önderliğinde etkisini tam gaz sürdürmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Nice ve Auxerre, 90 dakika sonunda 1’er puanı bölüştü. İki takımda son haftalardaki etkisini sürdürmeyi başardı ve birbirlerine geçit vermedi. Nice iç saha avantajıyla galibiyete daha yakın olsa da, kümede kalma mücadelesi veren rakibine üstünlük kuramadı.