LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Cadiz Bahis Tahmini 03.03.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Cadiz deplasmanda, Real Sociedad’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Real Sociedad ile Cadiz takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Real Sociedad galibiyetine 1.52, beraberlik tercihine 4.15, Cadiz galibiyetine ise 7.10 verildiğini görüyoruz.

Real Sociedad Düşüşte

Real Sociedad, geçtiğimiz hafta sonu Mestalla’da konuk olduğu Valencia’ya karşı puan almayı başaramadı. Rakibine 1-0 mağlup eden Real Sociedad’da puan kayıpları devam ediyor. Bir önceki hafta ise Anoeta’da konuk ettikleri Celta Vigo ile 1-1 berabere kalmışlardı. Son 2 maçta 5 puan kaybeden Imanol’un öğrencileri son haftalarda düşüşe geçmeye başladı. İlk 4 yarışında da Real Betis’in arkalarında tehdit yarattığını belirtmek gerekiyor. Bu hafta Anoeta’da Cadiz’i konuk edecek Real Sociedad’da Martin Merquelanz, Umar Sadıq ve Mohamed Ali Cho’nun sakatlıkları devam ediyor.

Cadiz Tek Golle Kazandı

Cadiz, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Rayo Vallecano’yu konuk eden Cadiz, rakibini tek golle 1-0 mağlup etti ve iç sahadaki galibiyet serisin sürdürdü. Taraftarı önünde oynadığı son 3 maçı da kazanan Cadiz, kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Rayo Vallecano’nun 4 maçlık yenilmezlik serisine son veren Cadiz, bu hafta Anoeta’da Real Sociedad karşısında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Cadiz’de Jose Mari ve Jon Ander Garrido’nun sakatlıkları sürüyor.

Real Sociedad – Cadiz Maç Bilgileri

Real Sociedad – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Martin Merquelanz, Umar Sadıq ve Mohamed Ali Cho’nun sakatlıkları devam ediyor. Cadiz’de Jose Mari ve Jon Ander Garrido’nun sakatlıkları sürüyor.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, David Silva, Mikel Merino, Mikel Oyarzabal, Alexander Sörloth

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Lucas Perez

İddaa Tahmini

Real Sociedad, La Liga’da son haftalarda puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Celta Vigo beraberliğinin ardından Valencia deplasmanında ise 1-0 kaybettiler. İlk 4 umutları tehlikeye girmeye başladı. Cadiz ise geçen haftayı galibiyet ile geçti. İç sahada konuk ettikleri Rayo Vallecano’yu 1-0 mağlup ettiler. Real Sociedad, maçın favorisi. Anoeta’da bu kez kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.33

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad yine puan kaybetti. Anoeta’da Cadiz ile golsüz berabere kaldılar.