Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Lecce İddaa Tahmini 05.03.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde zirvenin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden İnter, 5 Mart Pazar günü sahasında 15. sıradaki Lecce‘yi konuk edecek. Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, İnter galibiyetine 1.38, beraberliğe 4.90, Lecce galibiyetine ise 8.90 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.88, 2.5 Alt 1.92 oran kazandırıyor.

İnter Galibiyet Peşinde

Simone Inzaghi’nin öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nin 24. haftasında konuk olduğu Bologna deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönerken, liderin 18 puan gerisine düştü. İlk 45 dakika boyunca oyun hakimiyetini tamamen rakibine kaptıran İnter, devre arasına 1-0’lık mağlubiyetle girdi. İkinci yarıda oyundaki etkilerini arttırmayı başarsalar da, puan için yeterli olamadılar. 4 hafta sonra Serie A Ligi’nde mağlup olan İnter, bitime 14 hafta kala liderin en yakın takipçisi olmaya devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde alınan 1-0’lık Porto galibiyetinin ardından, lige yorgun dönen ve mağlubiyete engel olamayan İnter, Lecce karşısında kazanarak, yeniden yükselişe geçmek istiyor.

Lecce 3 Hafta Sonra Kaybetti

İtalya Serie A Ligi’nin 25. haftasında İnter deplasmanına konuk olacak olan Lecce, ilk 24 haftayı 6 galibiyet, 9 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bıraktı. 27 puanla 15. sırada kendisine yer bulan konuk ekibin, düşme hattıyla arasında 10 puan fark bulunuyor. Marco Baroni ve öğrencileri, 3 haftalık yenilmezlik serisiyle çıktığı Sassuolo karşılaşmasından 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan toplamayı başaran Lecce, kümede kalma mücadelesi veren Sassuolo karşısında etkisiz kaldı. Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi Lecce, sezonun açılış maçında İnter’i sahasında konuk etmiş ve mücadele 2-1’lik mağlubiyetle sona ermişti. Liderin en yakın takipçisi karşısında sürpriz bir galibiyet alarak, düşme hattıyla puan farkını açmak istiyorlar.

İnter – Lecce Maç Bilgileri

İnter – Lecce Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter’de Joaquin Correa’nın sakatlığı devam ediyor. Lecce cephesinde Federico Baschirotto kart cezalısı. Pongracic ve Dermaku’nun ise sakatlıkları devam ediyor.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Francesco Acerbi, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Alessandro Tuia, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Alexis Blin, Giuseppe Pezzella, Morten Hjulmand, Espeto, Lameck Banda, Assan Ceesay, Lorenzo Colombo.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin 24. haftasında mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan İnter ver Lecce, bu hafta kazanarak yükselişe geçmek istiyor. Alt ve üst sıraları yakından ilgilendiren zorlu mücadelede, tarafların skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.99

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.25

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter iç sahada hataya yer vermedi. Ev sahibi Lecce engelini 2 golle geçmeyi başarırken, kalesinde gole geçit vermedi. Liderin en yakın takipçisi, 25. haftayı galibiyetle noktaladı.