Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Tottenham Bahis Tahmini 04.03.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Alt sıralarda yer alan Wolverhampon evinde, Totttenham karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 18.00’de start alacak ve Beın Sports MAX 2 kanalından takip edilebilecek.

Wolverhampton ve Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Wolverhampton kazanır 3.30, beraberlik 3.45, Tottenham kazanır ise 2.30 olarak açıklanmış.

Wolverhampton’da Puan Kayıpları

Wolverhampton, Premier Lig’de son haftalarda puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi erteleme maçında Liverpool’a konuk olan Wolverhampton, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. İkinci yarıda yediği gollerle maçı kaybeden Julen Lopetegui’nin ekibi, Liverpool kalesinde pek etkili olamadı. Pozisyon bulmakta da zorlandırlar. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçında da puan kaybeden Wolverhampton, bu hafta Tottenham ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Wolverhampton’da Sasa Kalajdzic, Matheus Cunha, Boubacar Traore ve Hwang Hee-Chan’in sakatlıkları devam ediyor.

Tottenham’da Moraller Yerinde

Tottenham, Premier Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetle alıyor. 2 hafta önce West Ham’ı 2-0 ile geçmeyi başaran Antonio Conte’nin ekibi geçen hafta ise Londra derbisinde bir galibiyet daha aldı. Chelsea’yi 2. yarıda Skipp ve Son’un golleriyle 2-0 mağlup ederek 3 puanı kaptılar. Premier Lig’de maç fazlasıyla 4. sıraya yükselen Tottenham, Şampiyonlar Ligi umutlarını da devam ettiriyor. Bu hafta sonu ise Molineux Ground’da Wolverhampton’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Tottenham’da Rodrigo Bentancur, Ryan Sessegnon ve Hugo Lloris’in sakatlıkları devam ediyor.

Wolverhampton – Tottenham Maç Bilgileri

Wolverhampton – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports MAX 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Sasa Kalajdzic, Matheus Cunha, Boubacar Traore ve Hwang Hee-Chan’in sakatlıkları devam ediyor. Tottenham’da Rodrigo Bentancur, Ryan Sessegnon ve Hugo Lloris’in sakatlıkları devam ediyor.

Wolverhampton'ın 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Max Kilman, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Matheus Nunes, Joao Moutinho, Adama Traore, Daniel Podence, Matheus Cuha, Raul Jimenez

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Fraser Forster, Ben Davies, Clement Lenglet, Cristian Romero, Emerson Leite, Eric Dier, Oliver Skipp, Pierre-Emile Höjbjerg, Dejan Kulusevski, Heung Min Son, Harry Kane

İddaa Tahmini

Wolverhampton, Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kazanamıyor. Hafta içi erteleme maçında Liverpool’a Anfield’da 2-0 kaybettiler. Düşme hattının sadece 3 puan üzerinde bulunan Wolverhampton, tehlikeli bölgede diyebiliriz. Tottenham ise çıkışa geçti. Son 5 Premier Lig maçında 4 galibiyet alan Londra ekibi geçen hafta Chelsea’yi 2-0 mağlup etmişti. Premier Lig’de 4. Sırada yer alan Tottenham’da moraller yerinde. Bu hafta Wolverhampton deplasmanında da kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.97

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.30

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolverhampton, sürpriz bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Tottenham’ı 1-0 mağlup ettiler.