LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Valencia İddaa Tahmini 05.03.2023

İspanya La Liga’da liderliğini devam ettiren Barcelona iç sahada, Valencia karşısında 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 18.15’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Barcelona ve Valencia arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Barcelona kazanır 1.55, beraberlik 4.25, Valencia kazanır ise 6.20 olarak açıklanmış.

Barcelona 7 Maç Sonra Kaybetti

Barcelona, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir mağlubiyet yaşadı. Üst üste 3 maçtır kaybeden Almeria’ya karşı deplasmanda 1-0 mağlup oldular. 7 maçlık galibiyet serisi sona eren Barcelona, en yakın takipçisi Real Madrid’in puan kaybettiği haftada fırsatı iyi kullanamadı. Hafta içi ise Kral Kupası’nda Real Madrid’in konuğu olan Barcelona, rakibi Bernabeu’da Kessie’nin attığı tek golle 1-0 kazanarak finale göz kırptı. Xavi’nin ekibi bu hafta La Liga’da Valencia ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Barcelona’da Robert Lewandowski ve Pedri sakat. Gavi ise kart cezalısı.

Valencia Düşme Hattında

Valencia, La Liga’da uzun bir aranın ardından galibiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta sonu Mestalla’da Real Sociedd’ı konuk eden Valencia, rakibini 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. La Liga’da 8 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşayan Yarasalar, yeni hocası Ruben Baraja yönetiminde de ilk kez 3 puan aldı. Kümede kalma umutlarını sürdürmek isteyen Valencia, 23 hafta sonunda 22 puan topladı ve düşme hattında yer alıyorlar. Bu hafta ise Camp Nou’da Barcelona’ya konuk olacaklar. Maç öncesinde Valencia’da Edinson Cavani, Nico Gonzalez ve Marcos Andre sakat.

Barcelona – Valencia Maç Bilgileri

Barcelona – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Robert Lewandowski ve Pedri sakat. Gavi ise kart cezalısı. Valencia’da Edinson Cavani, Nico Gonzalez ve Marcos Andre sakat.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Andreas Christensen, Eric Garcia, Jules Kounde, Marcos Alonso, Frankie De Jong, Sergio Busquets, Franck Kessie, Raphinha, Ferran Torres, Ansu Fati

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Denis Toni Lato, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Justin Kluivert, Hugo Duro, Samuel Lino

İddaa Tahmini

Valencia, geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir galibiyet aldı. Mestalla’da konuk ettikleri Real Sociedad’ı 1-0 mağlup ettilre. Baraja yönetiminde ilk kez kazanan Valencia, 8 maçlık galibiyet hasretin de son vermiş oldu. Lider Barceona ise haftayı puansız geçti. Konuk oldukları Almeria deplasmanında 1-0 kaybettiler. Kötü bir performans gösterdiklerini ve haklı bir mağlubiyet yaşadıklarını belirtelim. En yakın takipçisi Real Madrid’in 5 puan önüdeler. Bu hafta Barcelona’nın hata yapmayacağını düşünüyorum. Xavi’nin ekibi taraftarı önünde kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.35

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona tek golle 3 puanı aldı. Ferran Torres’in golüyle Valencia’yı 1-0 mağlup ettiler.