İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 05.03.2023

İtalya Serie A Ligi’nde 25. hafta mücadeleleri sahne alıyor. 5 Mart Pazar günü sahne alaca 3 maçı, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Sampdoria – Salernitana: MS 2, 2.81 (iddaa) – 3.25 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde 25. hafta heyecanı devam ederken, 5 Mart Pazar günü fikstüründe Sampdoria ile Salernitana karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 24 haftayı 2 galibiyet, 5 beraberlik, 17 mağlubiyetle geride bırakan Sampdoria, sezon içerisinde yaptığı teknik adam değişikliğine rağmen, bitime 14 hafta kala en alt sıradan kurtulamadı. Dejan Stankovic önderliğinde puan kayıplarına devam eden ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lazio deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Üst üste 2 mağlubiyetini alan ev sahibi, son 6 haftayı ise 4 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Ligin en zayıf halkası olarak yoluna devam eden Sampdoria, bu sezon sadece Cremonese ve Sassuolo’yu mağlup etmeyi başarabildi. Kalesinde tam 39 gole engel olamayan ev sahibi, rakip filelere ise 11 gol gönderebildi. Salernitana kümede kalma savaşında kritik bir galibiyete imza attı. Geride bıraktığımız sezon mucize bir geri dönüşle Serie A Ligi’ne tutunmayı başaran konuk ekip, yeniden Serie A Ligi’nde kümede kalma savaşı veriyor. Geçtiğimiz hafta göreve Paulo Sousa’yı getiren Salernitana, Monza engelini iç sahada 3-0’lık galibiyetle geçmeyi başardı. 3 hafa boyunca skor üretmeyi başaramayan ve üst üste mağlubiyetler alan Salernitana, yeni hocasıyla kötü gidişata son vermeyi başardı. Düşme hattını 7 puan üzerine çıkmayı başaran konuk ekip, bu hafta bir diğer ligde kalma savaşı veren Sampdoria’ya deplasmanda konuk olacak. Salernitana rakibinden çok daha formda ve moralli. İtalya Serie A Ligi’nde hoca değişikliğiyle birlikte yükselişe geçmeyi başaran Salernitana, en alt sıradaki Sampdoria’yı mağlup etmeyi başaracak ve düşme hattıyla puan farkını açacaktır.

Roma – Juventus: MS 2, 2.51 (iddaa) – 2.88 (intobet) ; 5 Mart Pazar akşamı İtalya Serie A Ligi’nin 25. haftası kapsamında, iki ezeli rakip karşı karşıya geliyor. Roma’nın sahasında Juventus’u konuk edeceği dev maç, Türkiye saati ile 22:45’te sahne alırken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. UEFA Avrupa Ligi’nde tur atlamayı başaran Roma, yorgun döndüğü İtalya Serie A Ligi’nde mağlup oldu. Salzburg’a deplasmanda 1-0 mağlup olan Jose Mourinho ve öğrencileri, iç sahada aldığı 2-0’lık galibiyetle tur atlamayı başardı. Avrupa dönüşü Cremonese deplasmanına konuk olan Roma, 3 haftadır sürdürdüğü yenilmezlik serisini düşme hattındaki rakibi karşısında 2-1’lik mağlubiyetle kaybetti.  24 hafta sonunda 6. yenilgisi yaşayan Roma, bitime 14 hafta kala 44 puanla 5. sırada yer alıyor. Zorlu fikstürü devam eden ev sahibi, Juventus derbisinin ardından, UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 mücadelesi verecek. Sezonun ilk yarısında Juventus’a deplasmanda geçit vermemeyi başarmış ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmışlardı. İtalya Serie A Ligi’nde 4’te 4 yapmayı başaran Juventus, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koydu. Allegri ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi’nde Nantes engelini geçmeyi başarırken, Di Maria tur biletini getiren isimdi. Son 16 Turu’nda önümüzdeki hafta Freiburg karşısına çıkacaklar. İtalya Serie A Ligi’nde ise konuk ekip 4 haftadır kazanıyor. Geçtiğimiz hafta Torino derbisinde ezeli rakibi Torino’ya karşı 4-2’lik üstünlük kurmayı başaran JUVE, yeniden formunun zirvesine çıktı. 15 puan silme cezasıyla şampiyonluk umutlarını kaybeden konuk ekip, bitime 14 hafta kala 7. sıraya kadar yükseldi. Şampiyonlar Ligi potasını hedefleyen Juventus, bu doğrultuda iyi performanslar sergilemeye başladı. Son 4 haftada 10 gol bulmayı başaran konuk ekip, kalesinde ise 2 gole engel olamadı. İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımları arasında yer alan Juventus, 4 haftadır kazanıyor. Allegri ve öğrencileri, aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi’nde de kazanmayı başardı. Üst üste galibiyetlerle güven veren JUVE, galibiyetlerine ezeli rakibi Roma karşısında devam edecektir.

Spezia – Hellas Verona: KGVAR, 1.66 (iddaa) – 1.92 (intobet) ; S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 5 Mart Pazar günü Türkiye saati ile 14:30’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Spezia ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nin 24. haftasında alınan 2-2’lik Udinese beraberliğinin ardından, ev sahibi adına galibiyet hasreti 6 haftaya çıkarken, teknik adam arayışlarına devam eden Spezia, hafta içinde göreve Leonardo Semplici’yi getirdi. 2 hafta önce teknik adam Luca Gotti ile yollarını ayıran ev sahibi, küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. Son 6 haftada 4 mağlubiyet, 2 beraberliğe imza atan Spezia, bu hafta yeni hocasıyla ilk sınavını düşme hattındaki Hellas Verona karşısında verecek. Rakibiyle arasında 3 puan fark bulunan ev sahibi, kaybetmesi halinde kendisini düşme hattının içerisinde bulabilir. Spezia sezonun ilk yarısında rakibini deplasman dezavantajına rağmen mağlup etmeyi başarmıştı. Hellas Verona geçtiğimiz hafta küme düşme hattından kurtulma fırsatını iyi değerlendiremedi ve sahasında konuk ettiği Fiorentina karşısında 3-0’lık mağlubiyet aldı. Son 2 haftada Roma ve Fiorentina engellerine takılan konuk ekip, 180 dakikadır rakip fileleri havalandırmayı başaramadı. Göreve Marco Zaffaroni’nin gelişiyle birlikte 4 haftalık yenilmezlik serisi elde etmeyi başaran ve 19 hafta sonra düşme hattından kurtulmayı başaran Hellas Verona, son 2 haftada yeniden düşüşe geçti. Zorlu fikstürde galibiyet hedefine ulaşmayı başaramayan konuk ekip, bu hafta Spezia deplasmanında kazanarak, düşme hattından kurtulma şansına sahip. Ligde kalma savaşı veren Spezia ve Hellas Verona, ilk 24 haftada savunma performansıyla güven vermedi. Düşme hattının kaderini değiştirecek mücadelede, tarafların kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 11.70

intobet Bahis Oranı: 17.97