UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Benfica Club Brugge Bahis Tahmini 07.03.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu heyecanı devam ediyor. Club Brugge deplasmanda, Benfica’nın konuğu olacak. Mücadele saat 23.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan yayınlanacak.

Benfica ve Club Brugge arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Benfica kazanır 1.50, beraberlik 4.60, Club Brugge kazanır ise 6.78 olarak açıklanmış. 

Benfica Favori Taraf

Benfica’da moraller yerinde. Portekiz Liga NOS’da geçen hafta Famalicao’yu konuk eden Benfica, karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Üst üste 7. Galibiyetini alan Benfica, liderliğini devam ettiriyor. Şampiyonlar Ligi son 16 turunda ise ilk maçta Club Brugge’e konuk olan Roger Schmidt’in öğrencileri, bu karşılaşmayı da 2-0 kazanarak tur kapısını aralamıştı. Da Luz’da Club Brugge’u konuk edecek Benfica, rövanş maçının da net favorisi. Karşılaşma öncesinde Benfica’da Julian Draxler’in sakatlığı var.

Club Brugge Düşüşünü Sürdürüyor

Club Brugge, geçtiğimiz Cuma günü Belçika Ligi’nde Oostende’nin konuğuydu. Düşme hattındaki rakibin 3-0 kaybeden Scott Parker’ın ekibi büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Özellikle savunmada yapılan hatalar haftalardır devam ediyor. Şampiyonlar Ligi son 16 turunda ise ilk maçta Benfica’yı konuk eden Club Brugge, rakibine 2-0 kaybetmişti. Bu mağlubiyetin ardından turu geçme umutları da iyice azaldı diyebiliriz. Maç öncesinde Club Brugge’de Andreas Olsen’in sakatlığı sürüyor.

Benfica – Club Brugge Maç Bilgileri

Benfica – Club Brugge Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Da Luz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Benfica’da Julian Draxler’in sakatlığı var. Club Brugge’de Andreas Olsen’in sakatlığı sürüyor.

Benfica'nın ilk 11’i Belli mi?

Benfica’nın muhtemel kadrosu: Odysseas Vlachodimos, Alejandro Grimaldo, Felipe Morato, Nicolas Otamendi, Gilberto, Fredrik Aursnes, Florentino Luis, Joao Mario, Rafa Silva, Diogo Goncalves, Gonçalo Ramos

Club Brugge'un ilk 11’i Belli mi?

Club Brugge’un muhtemel kadrosu: Simon Mignolet, Clinton Mata, Brandon Mechele, Abakar Syyla, Bjorn Meijer, Casper Nielsen, Dennis Odoi, Hans Vanaken Skov Olsen, Kamal Sowah, Tajon Buchanan

İddaa Tahmini

Benfica, ilk maçtan galibiyet ile ayrılmayı başarmıştı. Jan Breydel’de konuk oldukları Club Brugge’u 2 golle 2-0 mağlup ederek avantajı kaptılar. Portekiz Ligi’nde de şampiyonluğun en güçlü adayı olan Benfica, liderliğini devam ettiriyor. Club Brugge ise ilk maçta aldığı yenilgi ile tur şansını zora soktu. Belçika Ligi’nde de kötü sonuçlar alıyorlar. Scott Parker adına tehlike çanları çalmaya devam ediyorlar. Benfica, maçın net favorisi. Club Brugge’un rövanş maçını kaybetse bile bu kez gol bulmasını bekliyorum. Her iki takımda skor üretmeye yakın. Bol gollü bir maç izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.86

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST,, Oran 10.00

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Benfica farka gitti. Da Luz’da Club Brugge’u 5 golle geçerek tur atladılar.