UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Borussia Dortmund İddaa Tahmini 07.03.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Borussia Dortmund deplasmanda, Chelsea’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan yayınlanacak.

Chelsea ile Borussia Dortmund zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Chelsea galibiyetinin 1.90, beraberlik tercihinin 3.77, Borussia Dortmund galibiyetinin ise 4.19 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Chelsea İlk Maçı Kaybetti

Chelsea, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapattı. Stamford Bridge’de konuk ettikleri Leeds United’ı 1-0 mağlup etmeyi başardılar. 5 maç aradan sonra kazanarak moral bulan Chelsea, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Borussia Dortmund’u konuk edecek. İlk maçı 1-0 kaybeden Graham Potter’ın ekibi turu geçmek için en az 2 farklı kazanmak zorunda. Maç öncesinde Chelsea’de N’Golo Kante, Christian Pulusic, Edouard Mendy ve Thiago Silva’nın sakatlıkları sürüyor.

Borussia Dortmund Avantajlı

Borussia Dortmund, ilk maçta konuk ettiği Chelsea karşısında 1-0 kazanarak avantajı eline geçirdi. Karim Adeyemi’nin attığı şık golle galip gelmeyi başardılar. Almanya Bundesliga’da ise geçen hafta Leipzig’i konuk eden Edin Terzic’in ekibi mücadeleyi 2-1 kazanarak galibiyet serisini devam ettirdi. Bayern Münih ile beraber şampiyonluğun en güçlü adayı olan Borussia Dortmund, 2 kulvarda da yoluna devam ediyor. Chelsea’ye konuk olacak Borussia Dortmund’da Karim Adeyemi, Youssoufa Moukoko ve Mateu Morey’in sakatlıkları bulunuyor.

Chelsea – Borussia Dortmund Maç Bilgileri

Chelsea – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı olarak izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de N’Golo Kante, Christian Pulusic, Edouard Mendy ve Thiago Silva’nın sakatlıkları sürüyor. Borussia Dortmund’da Karim Adeyemi, Youssoufa Moukoko ve Mateu Morey’in sakatlıkları bulunuyor.

Chelsea’nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizabalaga, Reece James, Kalidou Koulibaly, Thiago Silva, Marc Cucurella, Enzo Fernandez, Mason Mount, Mateo Kovacic, Hakim Ziyech, Kai Havertz, Joao Felix

Borussia Dortmund’un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Thomas Meuiner, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck, Niklas Süle, Raphael Guerreiro, Salih Özcan, Jude Bellingham, Youssoufa Moukoko, Marco Reus, Sebastien Haller

İddaa Tahmini

Chelsea, ilk maçta Signal Iduna Park’da pek etkili olamadı. Rakibine 1-0 kaybettiler. Premier Lig’de de son dönemde kötü sonuçlar alıyorlardı ama geçen hafta Leeds United karşısında 1-0 kazanak moral buldular. Borussia Dortmund ise Bundesliga’da şampiyonluk umutlarını devam ettiriyor. Geçen hafta Leipzig’i 2-1 ile geçtiler. Chelsea karşısında da ilk maçı 1-0 kazandılar ve avantajlı konuma geçtiler. Brandt ve Bellingham çok formda. Borussia Dortmund’un son 10 resmi maçı kazandığını da belirtelim. Chelsea’nin artık reaksiyon göstermesi gerekiyor. Turu geçerler mi bilinmez ama Borussia Dortmund karşısında kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.58

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, ilk maçı 1-0 kaybetmişti. Stamford Bridge’de rövanş maçını 2-0 kazandılar ve turu geçen taraf oldular.