İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 06.03.2023

İddaa fikstüründe 6 Mart Pazartesi akşamı yer alan mücadeleleri, kupon haline getirdik. İtalya Serie A Ligi mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

Sassuolo – Cremonese: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.75 (intobet) ; 6 Mart Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 20:30’da başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Sassuolo ile Cremonese karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 24 haftayı 7 galibiyet, 6 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan Sassuolo, 27 puanla 14. sırada yer aldı. Alessio Dionisi ve öğrencileri, üst üste 8 maçta puan kaybı yaşayarak küme düşme hattının içerisine girerken, son haftalarda yükselişe geçmeyi başardı. Son 6 haftada sadece lider Napoli’ye galibiyet şansı tanıyan ev sahibi, geri kalan 5 haftadan 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Son olarak geçtiğimiz hafta Lecce deplasmanından 3 puanla dönmeyi başaran Sassuolo, düşme hattıyla puan farkını 10’a çıkardı. Lecce karşısında iyi bir savunma performansı ortaya koyan ev sahibi, Kristian Thorstvedt’in golüyle galibiyete uzandı. Sassuolo son 6 haftanın 5’inde skor üretmeyi başarırken, sadece lidere karşı skor üretmeyi başaramadı. İtalya Serie A Ligi’nde bu hafta Sassuolo deplasmanına konuk olacak olan Cremonese, ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Roma’ya karşı aldı. Davide Ballardini ve öğrencileri, Roma karşısında büyük bir sürprize imza atarken, 23 hafta sonra gelen galibiyetle birlikte en alt sıradan kurtulmayı başardılar. İlk 23 haftadan sadece 9 puan toplayabilen Cremonese, Roma galibiyetiyle birlikte Sampdoria’nın üzerine çıkmayı başardı. Kümede kalma mücadelesini sürdüren ligin yeni temsilcisi, İtalya Kupası’nda ise büyük sürprizlere imza attı. Yarı Final biletini Ternana, Modena, Napoli ve Roma’yı eleyerek aldılar. Kupa etkisini uzun süre sonra İtalya Sere A Ligi’ne taşıyan Cremonese, bu hafta düşme hattına en yakın rakiplerinden Sassuolo’ya deplasmanda konuk olacak. İtalya Serie A Ligi’nde son 6 hafta yükselişe geçmeyi başaran Sassuolo ve 23 hafta sonra galip gelmeyi başaran Cremonese, karşı karşıya geliyor. Galibiyet hedefindeki iki takımında, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

Torino – Bologna: KGVAR, 1.76 (iddaa) – 2.20 (intobet) ; İddaa fikstüründe 6 Mart Pazartesi akşamı sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi 25. hafta mücadelesinde, Torino ile Bologna kozlarını paylaşacak. S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 22:45. Torino evine derbi mağlubiyetiyle dönüyor. İtalya Serie A Ligi’nin 24. haftasında Torino derbisine çıkan Ivan Juric’in öğrencileri, ilk yarısı 2-2’lik beraberlikle sona eren mücadeleden, 4-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. Son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Torino, Milan ve Juventus gibi zorlu deplasmanlarından mağlubiyetle dönerken, iç sahada konuk ettiği Cremonese ile 2-2 berabere kaldı. Torino iç sahada çıktığı son 2 maçtan mağlubiyet almazken, son 6 iç saha maçından ise sadece 1 mağlubiyet aldı. 11. sırada kendisine yer bulan Torino, üst sıralardaki yerini korumaya devam ederken, üst sıralara yetişmek istiyor. Bologna son haftalarda iyi performanslar sergilemeye başladı. Thiago Motta ve öğrencileri, son 7 haftalık fikstürden 5 galibiyet alırken, sadece Monza karşısında mağlup oldu. Geçtiğimiz hafta İnter karşısında galip gelmeyi başaran konuk ekip, düşme hattındaki Sampdoria’yı mağlup etmesinin ardından, galibiyetlerine zirve yarışındaki İnter karşısında 1-0’lık skorla devam etti. 24 haftadan 35 puan toplamayı başaran Bologna, 8. sıraya kadar yükseldi. Üst sıra takibini Thiago Motta yönetiminde sürdüren konuk ekip, iç sahada mağlup ettiği Torino karşısına deplasmanda çıkacak. Konuk ekip dış sahada çıktığı son 3 maçını da kazandı. Bir tarafta kötü gidişata çare arayan Torino, diğer tarafta ise son haftalarda yükselişe geçen Bologna var. İki ezeli rakibin zorlu 90 dakikada puan kaybına engel olmayı başaramasa dahi, mücadelede skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum. İki takımda birbirlerinin savunma zafiyetlerini gole çevirecektir.

Toplam İddaa Oranı: 2.72

intobet Bahis Oranı: 3.85