sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 11.03.2023

11 Mart Cumartesi gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans. 

Elche – Valladolid: MS 1, 2.35 (iddaa) – 2.70 (Bets10) ; Elche, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Mallorca deplasmanına konuk olan Pablo Machin’in ekibi, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılarak haftanın sürprizini yaptı. Uzun bir aradan sonra Mallorca’ya iç sahada mağlubiyet yaşatmış oldular. La Liga’da 2. Galibiyetini alan Elche, kümede kalma umutlarını sürdürüyor. Bu hafta ise Manuel Martinez Valero’da Valladolid’i konuk edecekler. Maç öncesinde Elche’de John Nwankwo ve Pere Milla sakat. Pape Cheikh ise kart cezalıısı. Valladolid, La Liga’da kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Pacheta’nın öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu Espanyol karşısında 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. La Liga’da 3 maçlık kötü gidişatı da sona erdiren Valladolid, haftanın en karlı takımlarından biriydi. Almeria ve Valencia’nın mağlup olduğu haftayı 3 puan ile geçen Valladolid’de moraller yerinde. Bu hafta ise son sıradaki Elche’ye konuk olacaklar. Maç öncesinde Valladolid’de Jordi Masip, Kenedy ve Anuar Tuhami sakat olan isimler. Valladolid, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapamıştı. İç sahada konuk etttikleri Espanyol’u 2-1 mağlup etmeyi başardılar. 3 maç aradan sonra kazanarak moral bulan Valladolid, kümede kalma umutlarını da devam ettirdi. Elche ise geçen hafta Mallorca deplasmanından puan ile döndü. Rakibi ile golsüz berabere kalan Elche, puanını 12 yaptı. Bu sezon kümede kalma umutları azalıyor ama bu hafta taraftarı önünde kazanabilecekleri bir maça çıkacaklar. Valladolid deplasmanda kötü. Bu sebeple Elche’yi galibiyete bir adım daha yakın görüyorum.

Bournemouth – Liverpool: MS 2, 1.27 (iddaa) – 1.46 (Bets10) ; Bournemouth, Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de lider Arsenal’a konuk olan Bournemouth, karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. 2-0 öne geçtikleri maçtan puansız ayrıldılar. Southampton’ın gerisine düşen Bournemouth, Premier Lig’de son sırada yer alıyor. Bu hafta sonu ise Vitality’de Liverpool ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Bournemouth’da Matias Vina, Junior Stanislas, Ilya Zabarnyi ve David Brooks’un sakatlıkları devam ediyor. Liverpool, geçtiğimiz hafta sonu Anfield’da tarihi bir galibiyet elde etti. Manchester United’ı konuk eden Jurgen Klopp’un öğrencileri, karşılaşmayı 7-0 kazandı ve tüm dikkatleri üzerine çekti. Formda rakibine karşı altın değerinde bir 3 puan alan Liverpool, Premier Lig’de ilk 4 umutlarını da sürdürüyor. 3. sıradaki Tottenham ile aradaki puan farkını 3’e indirdiler. Üstelik Liverpool’un 1 maçı da eksik. Bu hafta Bournemouth’a konuk olacak Liverpool’da Thiago, Luis Diaz, Naby Keita ve Arthur’un sakatlıkları sürüyor. Bournemouth, Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de lider Arsenal’a 3-2 kaybettiler. Bu yenilginin ardından son sıraya gerilediklerini belirtelim. Son 10 maçta ise sadece 1 galibiyeleri var. Liverpool ise Anfield’da geçen hafta farka gitti. Manchester United’ı 7-0 mağlup ederek tarihi bir galibiyet aldılar. ilk 4 umutlarını da ciddi şekilde arttıran Liverpool’da yüzler gülüyor. Bu hafta Viltality’de konuk olacakları Bournemouth karşısında da kazanmayı başarırlar.

Crystal Palace – Manchester City: MS 2, 1.18 (iddaa) – 1.38 (Bets10) ; Crystal Palace, Premier Lig’de aylardır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Aston Villa deplasmanına konuk olan Crystal Palace, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu yenilginin ardından Premier Lig’de galibiyet hasretleri 9 maça çıkmış oldu. Üst üste 9 maçtır galibiyet alamayan Patrick Vieira’nın ekibi en son galibiyetini ise Aralık ayında Bournemouth’a karşı almıştı. Bu hafta sonu ise Selhurst Park’da Manchester City’i konuk edecekler. Maç öncesinde Crystal Palace’da Cheick Doucoure kart cezalısı. Sam Johnstone ise sakat. Manchester City, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Etihad’da Newcastle United’ı konuk etti. Rahat bir galibiyet alan Pep Guardiola’nın ekibi rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı. Premier Lig’de oynadığı son 2 maçı da kazanan Manchester City, lider Arsenal’ın 5 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor. Önümüzdeki hafta içi de önemli bir maça çıkacaklar ve Şampiyonlar Ligi’nde Leipzig’i konuk edecekler. Premier Lig’de de şampiyonluk umutlarını sürdürmek isteyen Manchester City, Crystal Palace deplasmanında maçın favorisi. Crystal Palace, Premier Lig’de üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Villa Park’da Aston Villa’ya 1-0 kaybeden Crystal Palace’da moraller bozuk. 9 maçtır galibiyet alamayan Patrick Vieira’nın ekibi düşme hattına da yaklaşmaya başladı. Manchester City ise Etihad’da Newcastle United’ı 2-0 ile geçerek zirve takibini devam ettirdi. Lider Arsenal’ın 5 puan gerisinde yer alıyorlar. Bu hafta Crystal Palace deplasmanında maçın favorisiler. Manchester City’den rahat bir galibiyet bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.52

Bets10 Bahis Oranı: 5.43