sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 11.03.2023

11 Mart Cumartesi günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Galatasaray – Kasımpaşa: H1, 1.58 (iddaa) – 1.74 (Bets10) ; Galatasaray, Süper Lig’de uzun bir süredir liderliğini devam ettiriyor. 1 ay önce oynadıkları Trabzonspor maçından 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardılar. Süper Lig’de üst üste 13 maçtır kazanmayı başaran Sarı Kırmızınılılar, en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 3 puan önünde liderliğini sürdürüyor. Fenerbahçe’ye nazaran Galatasaray’ın 1 maçının eksik olduğunu da belirtelim. Kadrosuna Roma’dan Nicolo Zaniolo takviyesini de yapan Galatasaray, müthiş bir kadro derinliği yakaladı. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Kasımpaşa karşısında net favoriler. Maç öncesinde Galatasaray’da kaleci Fernando Muslera’nın sakatlığı devam ediyor. Kasımpaşa, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Antalyaspor’u konuk eden İstanbul ekibi, mücadeleden 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Maçın başından sonuna dek üstün oynayan taraf Kasımpaşa idi ve haklı bir galibiyet aldılar diyebiliriz. Taraftarı önünde oynadığı son 2 maçı da kazanan Selçuk İnan’ın öğrencileri, düşme hattının 3 puan üzerine çıktı. Bu hafta sonu ise lider Galatasaray karşısında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Valentin Eysseric’in kart cezalısı olduğunu belirtelim. Galatasaray, Süper Lig’de üst üste 13 maçtır kazanmayı başarıyor. Süper Lig’de oynadıkları son maçta Trabzonspor’u 2-1 mağlup ettiler. En yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 3 puan önünde yer alan Galatasaray’ın rakibine nazaran 1 maçı da eksik. Kasımpaşa ise geçen hafta önemli bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Antalyaspor’u 3-1 mağlup ederek 3 puanı kaptılar. Kümede kalma umutlarını sürdüren Kasımpaşa, Galatasaray deplasmanında da sürpriz arayacak. Galatasaray, maçın net favorisi. Kasımpaşa karşısında da kazanarak galibiyet serisini devam ettirirler.

Tottenham – Nottingham Forest: MS 1, 1.28 (iddaa) – 1.46 (Bets10) ; Tottenham, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu mağlubiyet yaşadı. Molineux Ground’da konuk oldukları Wolverhampton’a 1-0 kaybettiler. FA Cup’da da Championship ekibi Sheffield United’a 1-0 kaybeden Tottenham’da moraller bozuk. Antonio Conte’nin öğrencileri, hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Milan’ı konuk etti ve mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldı. İlk maçı 1-0 kaybettikleri içinde Şampiyonlar Ligi’ne veda ettiler. Artık yoluna tek kulvarda devam edecek olan Tottenham, bu hafta Premier Lig’de Nottingham Forest’ı konuk edecek. Maç öncesinde Tottenham’da Hugo Lloris, Rodrigo Bentancur ve Ryan Sessegnon’un sakatlıkları sürüyor. Nottingham Forest, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta City Ground’da konuk ettiği Everton ile 2-2 berabere kaldı. Rakibi karşısında 2 kez geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkartmayı başaran Steve Cooper’ın ekibi iç sahadaki yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Deplasman maçlarında ise sorun yaşayan bir Nottingham Forest var. Steve Cooper’ın öğrencileri, bu sezon Premier Lig’de deplasmanda oynadığı maçlarda sadece 1 galibiyet alabildi. Maç öncesinde Nottingham Forest’da Moussa Niakhate, Willy Boly, Scott McKenna, Omar Richards ve Giulian Biancone’un sakatlıkları devam ediyor. Tottenham, Premier Lig’de 4. sırada yer alıyor. Geçen hafta mağlup olmalarına rağmen sıralamadki yerleri değişmedi. Antonio Conte’nin ekibi geçtiğimiz hafta Wolverhampton deplasmanında 1-0 kaybetmişti. Nottingham Forest ise geçen hafta Everton ile 2-2 berabere kaldı. 2 kez geriye düştüler ama 1 puan almayı başardılar. Özellikle iç sahada iyi sonuçlar alan Nottingham Forest, deplasman maçlarında ise pek güven vermiyorlar. Tottenham, maçın favorisi. Nottingham Forest karşısında kazanarak moral bulurlar. 

Leicester City – Chelsea: MS 2, 1.78 (iddaa) – 2.08 (Bets10) ; Leicester City, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu yine mağlubiyet yaşadı. Son sıradaki Southampton’a konuk olan Leicester City, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. Üst üste 3 maçtır mağlup olan Brendan Rodgers’ın ekibinde moraller bozuk. Bu 3 maçlık süreçte gol de atamadılar. Üst üste yaşanan mağlubiyetlerin ardından düşme hattına iyice yaklaşan Leicester City’nin düşme hattı ile arasındaki puan farkı 2’ye indi. Bu hafta Chelsea’yi konuk edecek Leicester City’de Jonny Evans, Ryan Bertrand, James Justin ve Youri Tielemans’ın sakatlıkları devam ediyor. Chelsea, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Leeds United karşısında kazanmayı başardı. Wesley Fofana’nın attığı tek golle 3 puanı alan Thomas Frank’ın ekibi 5 maçlık kazanamama serisine de son verdi. Avrupa umutlarını sürdürmek isteyen Chelsea, hafta içi ise Stamford Bridge’de Borussia Dortmund’u konuk etti. 1-0’ın rövanşında rakibini 2-0 mağlup eden Chelsea, Şampiyonlar Ligi’nde adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu. Leeds United ve Borussia Dortmund galibiyetleri ile moral bulan Chelsea, Leicester City deplasmanında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Chelsea’de N’Golo Kantei Edouard Mendy, Armando Broja ve Thiago Silva’nın sakatlıkları sürüyor. Leicester City, Premer Lig’de oynadığı son 3 maçtan da puan çıkartmadı. Geçen hafta Southampton deplasmanında 1-0 kaybettiler. Üstelik skor üretme konusunda da sıkıntı yaşamaya devam ediyorlar. Son 3 maçını da kaybeden Brendan Rodgers’ın ekibi alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Chelseai ise geçen hafta önemli bir galibiyet aldı. Stamford Bridge’de konuk ettikleri Leeds United’ı tek golle geçtiler. Önemli bir 3 puan alan Chelsea, biraz olsun moral buldu diyebiliriz. Bu hafta konuk olacakları Leicester City deplasmanında da favoriler. Chelsea’den 3 puan bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.59

Bets10 Bahis Oranı: 5.28