sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 11.03.2023

Günün gollü geçmesini beklediğim karşılaşmalardan oluşturduğum ‘karşılıklı gol var’ kuponum hazır. Herkese bol şans.

Antalyaspor – Kayserispor: KGVAR, 1.54 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Antalyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Kasımpaşa deplasmanına konuk olan Akdeniz ekibi, mücadeleden 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Son haftalarda oyun anlamında pek güven vermeyen Nuri Şahin’in ekibi Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Düşme hattı ile aralarında sadece 3 puanlık fark var. Bu hafta ise iç sahada Kayserispor’u konuk edecekler. Maç öncesinde Antalyaspor’da Fedor Kudryashov’un sakatlığı sürüyor. Kayserispor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Fenerbahçe karşısında puan alamadı. Karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Kayserispor’un 3 maçlık mağlubiyet serisi de sona erdi. Süper Lig’de orta sıralarda bulunan Çağdaş Atan’ın öğrencileri bu hafta Antalyaspor’un konuğu olacak. Sezonun ilk yarısında Antalyaspor’u 1-0 mağlup eden Kayserispor, deplasmanda da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Kayserispor’da Lionel Carole’un sakatlığı sürüyor.

Everton – Brentford: KGVAR, 1.72 (iddaa) – 1.97 (Bets10) ; Everton, geçtiğimiz hafta sonu City Ground’da konuk olduğu Nottingham Forest karşısında galibiyeti kaçırdı. 2 kez öne geçmeyi başardıkları maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. Haftayı 1 puan ile kapatan Sean Dyche’ın öğrencileri Premier Lig’de üst üste 3 maçtır puan kaybı yaşıyor. Düşme hattına gerileyen Everton, bu hafta Goodison Park’da Everton’ı konuk edecek. 11 maçtır kaybetmeyen Brentford karşısında da işleri zor olacak. Maç öncesinde Everton’da Andros Towsend, Dominic Calvert Lewin ve Nathan Ferguson’un sakatlıkları sürüyor. Brentford’da moraller yerinde. Thomas Frank’ın ekibi geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Fulham ile karşı karşıya geldi ve rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı. Bu galibiyet ile Avrupa umutlarını arttıran Brentford, üst üste 11 maçtır Premier Lig’de mağlubiyet yüzü görmüyor. Bu hafta sonu Goodison Park’da konuk olacakları Everton karşısında da 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Brentford’da Thomas Strakosha’nın sakatlığı sürüyor. Everton, Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçen hafta City Ground’da Nottingham Forest ile 2-2 berabere kaldılar. 2 kez öne geçtiler ama üstünlüklerini koruyamadılar. Brentford ise Fulham’ı 3-2 ile geçti. Premier Lig’de tam 11 maçtır kaybetmiyorlar ve Avrupa umutları da iyice arttı. Brentford, hücumda üretken bir takım. Everton’da kümede kalmak adına kazanması gereken maçlara çıkıyor. Goodison Park’da her iki takımında gol bulacağı zevkli bir 90 dakika izleriz.

Valencia – Osasuna: KGVAR, 1.82 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; Valencia, La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Camp Nou’da ldier Barcelona’ya konuk olan Yarasalar, karşılaşmayı 1-0 kaybetti. La Liga’da oynadığı son 10 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Valencia’da moraller bozuk. Küme düşme hattında yer alan Ruben Baraja’nın ekibi bu hafta Mestalla’da Osasuna’yı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Valencia’da Edinson Cavani, Nico Gonzalez ve Marcos Andre sakat olan isimler. Osasuna, La Liga’da son haftalarda toparlanma sinyalleri veriyor. 2 hafta önce Sevilla deplasmanında 3-2 kazanarak moral bulan Jagoba Arrasate’nin ekibi, geçtiğimiz hafta ise El Sadar’da konuk ettiği Celta Vigo ile golsüz berabere kaldı. La Liga’da oynadığı son 2 maçta 4 puan toplayan Osasuna, Avrupa umutlarını sürdürüyor. Bu hafta ise Mestalla’da Valencia’nın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Osasuna’da Ruben Pena ve Ruben Garcia sakat olan isimler. Valencia’nın düşme tehlikesi devam ediyor. Geçen hafta lider Barcelona’ya konuk olan Valencia, mücadeleyi 1-0 kaybetti. La Liga’da oynadıkları son 10 maçta sadece 1 galibiyet alabildiler. Osasuna ise Sevilla galibiyetinin ardından Celta Vigo ile golsüz berabere kaldı. Son 2 maçta 4 puan toplayan Osasuna’da moraller yerinde. Valencia’nın savunması hiç güven vermiyor. Bu sebeple gollere yöneleceğim. Her iki takımında gol bulacağı zevkli bir 90 dakika bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.82

Bets10 Bahis Oranı: 7.18