sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 11.03.2023

Herkese merhaba. 11 Mart Cumartesi günü için bülten oldukça yoğun. Günün öne çıkan maçlarından oluşan 3 maçlık bir kupon hazırladım. Bol şanslar.

Real Madrid – Espanyol: H1, 1.50 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Real Madrid’de kötü gidişat devam ediyor. Kral Kupası’nda alınan Barcelona yenilgisinin ardından La Liga dönüşünde de puan kaybettiler. Geçtiğimiz hafta sonu Benito Villamarin’de Real Betis ile golsüz berabere kalan Real Madrid, lider Barcelona’nın 9 puan gerisine düştü. Son haftalarda üst üste kayıplar yaşayan Real Madrid’in artık kazanması gerekiyor. Bu hafta Bernabeu’da konuk edecekleri Espanyol karşısında net favoriler. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de Ferland Mendy ve David Alaba sakat olan isimler. Espanyol, La Liga’da alt sıralarda yer alıyor. Geçen hafta sonu Valladolid’e konuk olan Espanyol, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da 2 maçlık galibiyet serileri de sona erdi. Düşme hattının 2 puan üzerinde bulunan Diego Martinez’in ekibi özellikle deplasmanda sorun yaşayan bir takım. Bu hafta ise ligin güçlü ekibi Real Madrid’e konuk olacaklar. Maç öncesinde Espanyol’da Dani Gomez ve Adria Pedrosa sakat olan isimler. Real Madrid, La Liga’da son 2 maçında da puan kaybı ile ayrıldı. Atletico Madrid ile 1-1 berabere kalan Real Madrid, geçtiğimiz hafta sonu ise Real Betis deplasmanından golsüz beraberlik ile döndü. Son 2 maçta 4 puan kaybeden Carlo Ancelotti’nin ekibi, lider Barcelona’nın 9 puan gerisine düştü. Espanyol ise Valladolid deplasmanında direnemedi. Rakibine 2-1 kaybettiler. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Real Madrid 3-1 kazanmıştı. Espanyol deplasmanda pek etkili değil. Real Madrid’in farklı kazanacağı bir maç olur. En az 2 farklı galip gelirler. 

Celta Vigo – Rayo Vallecano: 2.5 ALT, 1.38 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; Celta Vigo, La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. El Sadar’da Osasuna’ya konuk olan Celta Vigo, karşılaşmadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Üst üste 3 maçtır kaybetmeyen Carlos Carvahal’ın ekibi bu 3 maçlık süreçte 5 puan topladı. Kümede kalma umutlarını devam ettiren Celta Vigo, bu hafta Balaidos’da Rayo Vallecano karşısında da yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor. Maç öncesinde Celta Vigo’da Agustin Marchesin ve Oscar Mingueza sakat. Renato Tapia ise kart cezalısı. Rayo Vallecano, La Liga’da oynadığı son 4 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamadı. Geçtiğimiz hafta sonu Vallecas’da Athletic Bilbao’yu konuk eden Andoni Sagarna’nın ekibi sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. İkinci yarıda önemli fırsatlar buldular ama değerlendiremediler. Üst üste 4 maçtır puan kaybeden Rayo Vallecano’da 7. Sıraya gerilemiş durumda. Villarreal’in kazandığı haftada 2 puan bıraktıklarını belirtelim. Bu hafta Celta Vigo’ya konuk olacak Rayo Vallecano’da eksik bulunmuyor. Rayo Vallecano, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta Vallecas’da konuk ettikleri Athletic Bilbao ile golsüz berabere kaldılar. La Liga’da son 4 maçta da galibiyet alamayan Andoni Sagarna’nın ekibinde moraller bozuk. Celta Vigo ise geçen hafta Osasuna ile golsüz berabere kaldı. Zorlandıkları maçta 1 puan almayı başardılar. La Liga’da son 3 maçtır da kaybetmiyorlar. Birbirine denk iki takımın maçında kısır bir karşılaşma bekliyorum. 3 gol barajı aşılmaz. Tercihim 2.5 gol altı. 

Leeds United – Brighton: MS 2, 1.75 (iddaa) – 2.02 (Bets10) ; Leeds United, Premier Lig’de alt sıralarda yer alıyor. 2 hafta önce Southampton karşısında kazanmayı başaran Leeds United, Javi Gracia yönetiminde ilk galibiyetini almıştı. Southampton galibiyetinin ardından 10 maçlık kazanamama serisine de son verdiler. Geçtiğimiz hafta sonu ise Chelsea’ye konuk olan Leeds United, rakibine 1-0 kaybetti. Düşme hattında yer alan Everton ile aynı puana sahip olan Leeds United, küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya. Bu hafta Elland Road’da Brighton’ı konuk edecek Leeds United’da Rodrigo Moreno, Adam Forshaw ve Stuart Dallas’ın sakatlıkları devam ediyor. Brighton, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı farklı bir galibiyet ile kapattı. AMEX’de West Ham’ı konuk eden Roberto De Zerbi’nin öğrencileri karşılaşmadan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Fulham’ın mağlup olduğu haftayı kazanarak geçen Brighton’da moraller yerinde. Premier Lig’de ilk 6 umutlarını da ciddi ölçüde arttıran Brighton, bu hafta Elland Road’da Leeds United’ın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Brighton’da Adam Lallana ve Jakub Moder’in sakatlıkları devam ediyor. Leeds United, Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçen hafta konuk oldukları Chelsea deplasmanında 1-0 kaybettiler. Son 10 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Leeds United, düşme hattındaki Everton ile eşit puaana sahip. Brighton ise geçen hafta AMEX’de West Ham’ı 4 golle geçti. Avrupa umutlarını devam ettiren Brighton’da moraller yerinde. Bu hafta konuk olacakları Leeds United deplasmanında da maçın favorisiler. Roberto De Zerbi’nin ekibi bu hafta yine kazanır ve Avrupa umutlarını devam ettirir.

Toplam İddaa Oranı: 3.62

Bets10 Bahis Oranı: 5.38