İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Leicester City Chelsea İddaa Tahmini 11.03.2023

İngiltere Premier Lig’de 5 maçlık kötü gidişatı sonlandıran Chelsea deplasmanda, Leicester City’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 18.00’de start alacak ve Beın Sports MAX 1 kanalından ekranlara gelecek.

Leicester City ve Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Leicester City kazanır 3.70, beraberlik 3.60, Chelsea kazanır ise 2.08 olarak açıklanmış.

Leicester City’de Moraller Bozuk 

Leicester City, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu yine mağlubiyet yaşadı. Son sıradaki Southampton’a konuk olan Leicester City, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. Üst üste 3 maçtır mağlup olan Brendan Rodgers’ın ekibinde moraller bozuk. Bu 3 maçlık süreçte gol de atamadılar. Üst üste yaşanan mağlubiyetlerin ardından düşme hattına iyice yaklaşan Leicester City’nin düşme hattı ile arasındaki puan farkı 2’ye indi. Bu hafta Chelsea’yi konuk edecek Leicester City’de Jonny Evans, Ryan Bertrand, James Justin ve Youri Tielemans’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Chelsea’den 3 Puan 

Chelsea, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Leeds United karşısında kazanmayı başardı. Wesley Fofana’nın attığı tek golle 3 puanı alan Thomas Frank’ın ekibi 5 maçlık kazanamama serisine de son verdi. Avrupa umutlarını sürdürmek isteyen Chelsea, hafta içi ise Stamford Bridge’de Borussia Dortmund’u konuk etti. 1-0’ın rövanşında rakibini 2-0 mağlup eden Chelsea, Şampiyonlar Ligi’nde adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu. Leeds United ve Borussia Dortmund galibiyetleri ile moral bulan Chelsea, Leicester City deplasmanında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Chelsea’de N’Golo Kantei Edouard Mendy, Armando Broja ve Thiago Silva’nın sakatlıkları sürüyor. 

Leicester City – Chelsea Maç Bilgileri

Leicester City – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports MAX 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de Jonny Evans, Ryan Bertrand, James Justin ve Youri Tielemans’ın sakatlıkları devam ediyor. Chelsea’de N’Golo Kantei Edouard Mendy, Armando Broja ve Thiago Silva’nın sakatlıkları sürüyor. 

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Danny Ward, James Justin, Wout Faes, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Boubakary Soumare, Youri Tielemans, Harvey Barnes, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Patson Daka

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizabalaga, Cesar Azpilicueta, Kalidou Koulibaly, Thiago Silva, Marc Cucurella, Enzo Perez, Mason Mount, Mateo Kovacic, Raheem Sterling, Kai Havertz, Joao Felix

İddaa tahmini

Leicester City, Premer Lig’de oynadığı son 3 maçtan da puan çıkartmadı. Geçen hafta Southampton deplasmanında 1-0 kaybettiler. Üstelik skor üretme konusunda da sıkıntı yaşamaya devam ediyorlar. Son 3 maçını da kaybeden Brendan Rodgers’ın ekibi alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Chelseai ise geçen hafta önemli bir galibiyet aldı. Stamford Bridge’de konuk ettikleri Leeds United’ı tek golle geçtiler. Önemli bir 3 puan alan Chelsea, biraz olsun moral buldu diyebiliriz. Bu hafta konuk olacakları Leicester City deplasmanında da favoriler. Chelsea’den 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.78

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.08

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, Premier Lig’de üst üste 2. galibiyetini aldı. Leicester City deplasmanında Havertz önderliğinde 3 puan almayı başardılar.