Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Beşiktaş İddaa Tahmini 12.03.2023

Spor Toto Süper Lig’de Pazar gününün son maçı. Beşiktaş deplasmanda, Başakşehir’e konuk olacak. Mücadeleyi saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Başakşehir ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Başakşehir kazanır 2.85, beraberlik 3.50, Beşiktaş kazanır ise 2.60 olarak açıklanmış. 

Başakşehir Çıkış Peşinde

Başakşehir, geçtiğimiz hafta içi UEFA Konferans Ligi mesaisindeydi. Belçika’nın Gent takımına konuk olan Başakşehir, 1-0 öne geçtiği maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de ise son 2 haftadır kaybeden Başakşehir’de moraller bozuk. İlk 3 umutlarını zora sokmaya başlayan Emre Belözoğlu’nun ekibi geçtğimiz hafta konuk olduğu Alanyaspor deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile dönmüştü. Süper Lig’de bir önceki maçta ise Kayserispor deplasmanında 1-0 kaybettiler. Bu hafta Beşiktaş’ı konuk edecek Başakşehir’de Eden Karzev ve Mesut Özil’in sakatlıkları devam ediyor.

Beşiktaş Moral Buldu

Beşiktaş, Süper Lig’de geçtğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Vodafone Park’da Ankaragücü’nü konuk eden Beşiktaş, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Salih Uçan ve Vincent Aboubakar’ın golleriyle 3 puanı alan Siyah Beyazlılar, Süper Lig’de 3 maçlık kazanamama serisine de son verdi. Süper Lig’de 3. sıradaki yerini koruyan Şenol Güneş’in öğrencileri bu hafta ise Başakşehir’in konuğu olacak. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Welinton Silva kart cezalısı. Kevin Nkoudou ise sakat.

Başakşehir – Beşiktaş Maç Bilgileri

Başakşehir – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Eden Karzev ve Mesut Özil’in sakatlıkları devam ediyor. Beşiktaş’ta Welinton Silva kart cezalısı. Kevin Nkoudou ise sakat.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ömer Ali Şahiner, Ahmed Touba, Leon Duarte, Lucas Lima Daniel Aleksic, Mahmut Tekdemir, Berkay Özcan, Deniz Türüç, Serdar Gürler, Stefano Okaka

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Welinton, Romain Saiss, Umut Meraş, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Dele Alli, Nathan Redmond, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar

İddaa Tahmini

Başakşehir’de işler yolunda gitmiyor. Kayserispor mağlubiyetinin ardından Alanyaspor karşısında da 1-0 kaybeden Başakşehir, Avrupa umutlarını zora sokmaya başladı. Beşiktaş ise geçen hafta Ankaragücü engelini 2-1 ile geçti. Süper Lig’de 3 maçlık kötü gidişatı sonlandıran Şenol Güneş’in ekibi moral buldu. 3. Sırada yer alan Beşiktaş, sıralamadaki yerini korumak istiyor. Taraf bahsine yönelmek son derece riskli. Beşiktaş, hücum gücü yüksek bir takım. Bu karşılaşmada fileler en az 3 kez havalanır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.74

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, yine kazandı. Ankaragücü galibiyetinin ardından Başakşehir deplasmanında da 2-0 kazanarak 3 puanı kaptılar.