Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg Hoffenheim İddaa Tahmini 12.03.2023

beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 12 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Freiburg ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek.

intobet, Freiburg galibiyetine 1.99, beraberliğe 3.71, Hoffenheim galibiyetine ise 3.71 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.70, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Freiburg Galibiyete Odaklandı

Almanya Bundesliga’da son 4 hafta mağlubiyete yer vermeyen Freiburg, 2 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı ve zirve takibini sürdürdü. Stuttgart ve Bochum karşısında üst üste galibiyetlere imza atan Christian Streich ve öğrencileri, son 2 haftada ise Bayer Leverkusen ve Mönchengladbach ile berabere kaldı. Zirvenin 7 puan gerisinde son 11 haftaya giren Freiburg, şampiyonluk umutlarını koruyor. Ev sahibi UEFA Avrupa Ligi’nde ise Son 16 Turu’na kadar namağlup bir performans ortaya koyarken, ilk yenilgisini Juventus deplasmanında geçtiğimiz hafta aldı. Çeyrek Final şansını zora sokan Freiburg, Avrupa dönüşünde Hoffenheim ile karşı karşıya gelecek. Ev sahibi kazanarak, zirveyle puan farkının açılmasını engellemek istiyor. Freiburg sezonun ilk yarısında konuk olduğu Hoffenheim deplasmanından golsüz beraberlikle dönmeyi başarmıştı.

Hoffenheim 13 Haftadır Kazanamıyor

Almanya Bundesliga’da küme düşme tehlikesini yakından hisseden Hoffenheim, tam 13 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Son 13 haftadan 11 mağlubiyet, 2 beraberlik alabilen konuk ekip, 4 hafta önce göreve Pellegrino Matarazzo’yu getirirken, yeni hocasıyla çıktığı tüm maçları kaybetti. Geçtiğimiz hafta Mainz 05 deplasmanından 1-0’lık yenilgiyle dönen Hoffenheim, gol hasretini ise 270 dakikaya çıkardı. Yoluna küme düşme hattının içerisinde devam eden konuk ekip, bu hafta Freiburg deplasmanında galibiyet arayacak. Hem savunma hem de hücum hattında uzun süredir etkisiz kalan Hoffenheim, son haftaların en zayıf halkaları arasında yer alıyor.

Freiburg – Hoffenheim Maç Bilgileri

Freiburg – Hoffenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Schwarzwald Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg takımında Daniel-Kofi Kyereh’in sakatlığı devam ediyor. Hoffenheim cephesinde Christoph Baumgartner kart cezalısı. Dolberg, Rudy, Nsoki, Prömel ve Larsen’in ise sakatlıkları devam ediyor.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Kiliann Sildillia, Maximilian Eggestein, Kevin Schade, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Angelino, Stanley Nsoki, Tom Bischof, Ozan Kabak, Dennis Geiger, Pavel Kaderabek, Kevin Vogt, Munas Dabbur, Munas Dabbur, Andrej Kramaric.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da zirve takibini bırakmayan Freiburg, UEFA Avrupa Ligi’nde ise ilk yenilgisini Son 16 Turu’nda aldı. Lige moralsiz dönen Freiburg, teselliyi Hoffenheim karşısında bulacak ve düşme hattındaki rakibini mağlup ederek, zirve takibini sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.70

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.99

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Freiburg iç sahada haftayı galibiyetle kapattı. Ev sahibi 10 kişi kalan rakibine 2 golle üstünlük kurmayı başarırken, kalesinde 1 gole izin verdi. Kazananları tebrik ederiz.