Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Reims İddaa Tahmini 12.03.2023

Monaco sahasında Reims‘i konuk edecek. 12 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:05’te sahne alacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesi, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betroad, Monaco galibiyetine 1.85, beraberliğe 3.95, Reims galibiyetine ise 3.95 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.74, 2.5 Alt 2.09 oran kazandırıyor.

Monaco Toparlanmak İstiyor

Geçtiğimiz hafta Troyes deplasmanına konuk olan Monaco, son dakika golüyle galibiyeti kaçırdı ve Fransa Ligue 1’de puan kayıplarına devam etti. UEFA Avrupa Ligi macerasına Bayer Leverkusen karşısında veda eden Philippe Clement’in öğrencileri, Fransa Ligue 1’de ise 10 haftalık yenilmezlik serisini iç sahada 3-0’lık Nice mağlubiyetiyle kaybetti. Son 2 haftada 5 puan kaybeden Monaco, liderin 12 puan gerisine düştü. 3. sırada yer alan ev sahibi, bu hafta sahasında Troyes’i konuk edecek. Bitime 12 hafta kala şampiyonluk umutları devam eden Monaco, eski form grafiğine geri dönmek istiyor. Ev sahibinin toparlanmak için 3 puana ihtiyacı var.

Reims Lige Damga Vuruyor

Konuk ekip Reims, Fransa Ligue 1’de son 17 haftaya namağlup performansıyla damga vurdu. Göreve William Still’in gelmesiyle birlikte mağlubiyete yer vermeyen Reims, 25 haftanın 17’sini maç kaybetmeden geçirdi. 7 galibiyet, 10 beraberlik alan konuk ekip, son 2 haftada Toulouse ve Ajaccio’yu gol yemeden mağlup etmeyi başardı. 40 puanla 9. sıraya kadar yükselen Reims, üst sıra takibini bırakmıyor. Bu sezon Ligue 1’deki en uzun yenilmezlik serisine sahip olan konuk ekip, bu hafta Monaco deplasmanına çıkacak. Liderin en yakın takipçilerinden Monaco karşısında seriyi sürdürmek istiyorlar.

Monaco – Reims Maç Bilgileri

Monaco – Reims Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1, ekranlarından Türkiye saati ile 19.05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco takımında Guillermo Maripan ve Kevin Volland’ın sakatlıkları devam ediyor. Reims cephesinde ise Myziane Maolida ve Emmanuel Agbadou’nun sakatlıkları devam ediyor.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Wissam Ben Yedder, Breel Embolo, Takumi Minamino, Aleksandr Golovin.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Patrick Pentz, Wout Faes, Yunis Abdelhamid, De Smet, Nicolas Pallois, Maxime Busi, Folarin Balogun, Arber Zeneli, Kamory Doumbia, Quentin Merlin, Alexis Flips.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de üst üste 2 haftadır puan kaynı yaşayan ve zirve yarışında geriye düşen Monaco, iç sahada toparlanmak istiyor. Reims ise 17 haftalık yenilmezlik serisini deplasmanda korumak istiyor. Zorlu mücadelenin ilk 45 dakikasında, taraflar birbirlerine üstünlük kurmayı başaramayacaktır.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.01

Betroad Oranı: İY 0, Oran 2.30

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk yarı golsüz beraberlikle geçildi. İkinci yarıda ise Reims tek golle kazandı. İki takımda ilk yarı performanslarıyla bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.