sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 16.03.2023

16 Mart Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi’nde sahne alacak olan Son 16 Turu rövanş mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Freiburg – Juventus: MS 2, 2.10 (iddaa) – 2.45 (intobet) ; 16 Mart Perşembe akşamı EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20:45’te naklen yayınlanacak olan UEFA Avrupa Ligi Son 16 mücadelesinde, Freiburg ile Juventus karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Schwarzwald Stadı ev sahipliği yapıyor. Almanya Bundesliga’da zirve takibini sürdüren Freiburg, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Çeyrek Final şansını zora soktu. Christian Streich ve öğrencileri, iki kulvarda birden bu sezon harika performanslar sergilerken, Almanya Bundesliga’da bitime 11 hafta kala liderin 7 puan gerisinde yer aldı. Son 5 lig maçında mağlubiyet yaşamayan ev sahibi, geçtiğimiz hafta Hoffenheim engelini 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başardı. UEFA Avrupa Ligi’nde ise ilk mağlubiyetini Juventus deplasmanında yaşayan Freiburg, G Grubu’nda namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, 4 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. Juventus karşısında ise pozisyon üretmekte zorlanan ev sahibi, deplasmandan 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Kaleci Mark Flekken harika performansına rağmen, takımını mağlubiyetten kurtaramadı. Streich ve öğrencilerinin, iç sahada kazanmaktan başka şansı yok. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında Freiburg’u sahasında konuk eden Juventus, Angel Di Maria’nın tek golüyle galip gelmeyi başarırken, tur kapsını araladı. Maç boyunca oyun hakimiyetini rakibine kabul ettiren Massimiliano Allegri ve öğrencileri, daha farklı bir galibiyeti kaçırmasına rağmen, tur için avantaj sağladı. Son 2 Avrupa Ligi maçında 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Di Maria, takımını sırtladı. İtalya Serie A Ligi’nde ise son 5 haftadan 4 galibiyet çıkarmayı başaran Juventus, Avrupa dönüşü geçtiğimiz hafta Sampdoria engelini 4-2’lik galibiyetle geçmeyi başardı. İki kulvarda birden yükselişe geçen konuk ekibe, Almanya deplasmanında beraberlik tur bileti için yetiyor. Juventus son haftalarda kolay maç kaybetmiyor. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçını iç sahada kazanan Juventus, tur kapsını araladı. İki kulvarda birden galibiyetlerine devam eden JUVE, ilk maçtaki oyun hakimiyetiyle dikkat çekiyor. İtalyan devinin rövanş maçında avantajı iyi değerlendireceğini ve tekrar kazanacağını düşünüyorum.

Ferencvaros – Bayer Leverkusen: MS 2, 1.75 (iddaa) – 2.10 (intobet) ; Ferencvaros iç sahada Bayer Leverkusen’i konuk edecek. 16 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Avrupa Ligi Son 16 mücadelesi, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Ferencvaros önce UEFA Avrupa Ligi ardından Macaristan Ligi’nde üst üste mağlubiyetle yaşadı. H Grubu’ndan lider çıkmayı başaran Ferencvaros, bildiğimiz gibi temsilcimiz Trabzonspor’un yer aldığı H Grubu’na harika iç saha performansıyla damga vurmuş ve Son 16 biletini lider olarak cebine koymayı başarmıştı. Sadece Kızılyıldız ve Trabzonspor deplasmanlarından mağlubiyetle dönen Stanislav Cherchesov’un öğrencileri, iç sahada ise maç kaybetmedi. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında ise Bayer Leverkusen deplasmanına konuk olan Ferencvaros, maç boyunca oyun hakimiyetini rakibine kaptırdı. Evine 2-0’lık mağlubiyetle dönen Macaristan temsilcisinin, taraftarı önünde kazanmaktan başka şansı yok. Xabi Alonso ve öğrencileri iç sahada hata yapmadı. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam ediyor. Son 16 Play Off eşleşmesinde Monaco engelini geçmeyi başaran konuk ekip, Son 16 Turu’nun ilk maçında ise Ferencvaros engelini 2-0’lık galibiyetle geçmeyi başardı. Kerem Demirbay ve Fayçal Tapsoba’nın golleri galibiyeti getirirken, konuk ekip hem hücum hattında hem de savunma hattında etkili olmayı başardı. Teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçen Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga’da ise 2 haftadır galip gelmeyi başarıyor. Avrupa dönüşünde Werder Bremen’i deplasmanda 3-2 mağlup etmeyi başaran konuk ekipte, moraller yerinde. Bayer Leverkusen deplasmanda büyük bir avantaja sahip. Son 16 eşleşmesinin ilk maçında rahat bir galibiyete imza atan Bayer Leverkusen, oyun üstünlüğünü Ferencvaros’a kabul ettirmeyi başardı. Tur kapsını aralamayı başaran Xabi Alonso ve öğrencileri, avantajlı çıkacağı Macaristan deplasmanında, galibiyetlerine devam edecek ve son 4 maçından galip ayrılacaktır.

Union Saint-Gilloise – Union Berlin: KGVAR, 1.53 (iddaa) – 1.80 (intobet) ; İddaa fikstüründe 16 Mart Perşembe akşamı yer alan UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş mücadelesinde, Union Saint-Gilloise ile Union Berlin karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Belçika Jüpiler Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Union Saint-Gilloise, UEFA Avrupa Ligi’nde ise yoluna devam ediyor. Belçika Jüpiler Ligi’nde zirve takibini 5 puan geride sürdüren Karel Geraerts’in öğrencileri, 2 haftadır ligde galip gelmeyi başarıyor. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında ise Union Berlin deplasmanına konuk olan Union Saint-Gilloise, 3 kez öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve galibiyet kaçıran taraf oldu. Mücadele 3-3’lük beraberlikle sona ererken, deplasmanda kaybetmemeyi başaran Belçika temsilcisi, iç saha avantajıyla rövanş maçına çıkacak. İlk maçta hücum performansıyla tam not alan ekip, savunma performansıyla ise güven vermeyi başaramadı. Union Saint-Gilloise’nin tur bileti için galibiyete ihtiyacı var. Almanya Bundesliga’da zirve takibini sürdüren Union Berlin, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Çeyrek Final umutlarını koruyor. Almanya Bundesliga’da son 4 haftadan 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Urs Fischer’in öğrencileri, zirvenin 7 puan gerisinde yer alıyor. Ligde galibiyet adına zorlanan konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Çeyrek Final biletine ortak. İç sahada konuk ettiği Union Saint-Gilloise karşısında 3 kez geriden gelerek, 3 kez beraberliği yakalayan Union Berlin, rakibine galibiyet şansı vermedi. İç saha avantajını iyi değerlendiremeyen konuk ekip, bu hafta deplasmanda kazanmak zorunda kaldı. Savunmadaki hatalarını hücum hattında telafi etmeyi başaran Union Berlin, 3 kez imza attığı geri dönüşle birlikte, Avrupa sahnesinde neler yapabileceğini ispatladı. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçına Union Saint-Gilloise ve Union Berlin, 3’er golle damga vurdu. İki takımda harika hücum performanslarına rağmen galip gelmeyi başaramazken, savunma performansıyla ise sınıfta kaldı. İki takımın gollerine rövanşta devam edeceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.62

intobet Bahis Oranı: 9.26