sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 17.03.2023

17 Mart Cuma akşamı İddaa fikstüründe yer alan 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Lyon – Nantes: MS 1, 1.46 (iddaa) – 1.68 (intobet) ; 17 Mart Cuma akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde 28. hafta heyecanı yaşanırken, Lyon sahasında Nantes’i konuk edecek. Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak. Lyon cephesinde haftaya Bradley Barcola ve Alexandre Lacazette ikilisi damga vururken, Lille deplasmanından 3-3’lük beraberlikle döndüler. 3 kez geriden gelerek ezeli rakibine galibiyet şansı vermeyen ev sahibi, son 3 haftalık fikstürde mağlubiyete yer vermedi. 2 beraberlik, 1 galibiyete imza atan Lyon, son 8 haftalık fikstürde ise sadece konuk olduğu Auxerre deplasmanından mağlubiyetle döndü. Sezona iyi bir başlangıç yapamayan ev sahibi, göreve Laurent Blanc’ın gelişiyle birlikte yükselişe geçti. Yeni hocasıyla kolay maç kaybetmeyen Lyon, bitime 11 hafta kala 40 puanla 10. sırada kendisine yer buldu. Üst sıralara yetişmek isteyen Lyon, Nantes karşısında galibiyet arayacak. Nantes cephesinde düşüş devam ediyor. Fransa Ligue 1’de son 4 haftadan galibiyet çıkaramayan konuk ekip, küme düşme hattıyla puan farkının 6’ya inmesine engel olamadı. UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 Play Off mücadelesi veren Antoine Kombouare’nin öğrencileri, Juventus mağlubiyetinin ardından toparlanamadı. Fransa Ligue 1’de son 4 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Nantes, Lens, Rennes ve PSG karşısında üst üste yenilgiler alırken, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Nice ile 2-2 berabere kaldı. Mağlubiyetten son dakika golüyle kurtulan Nantes, düşme potasından 6 puan uzaklıkta son 11 haftaya giriyor. Küme düşme tehlikesini atlatmak isteyen konuk ekibin, Lyon deplasmanında galibiyete ihtiyacı var. Son 8 haftada yükselen bir performans grafiği ortaya koyan Lyon, Blanc önderliğinde yükselişe geçti. Ev sahibi bu hafta taraftar desteğini arkasına alarak, son 4 haftada puan kayıpları yaşayan Nantes karşısında galip gelecektir.

Sassuolo – Spezia: KGVAR, 1.49 (iddaa) – 1.68 (intobet) ; Sassuolo ile Spezia, 17 Mart Cuma akşamı Türkiye saati ile 20:30’da karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nin 27. hafta mücadelesi, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. Sassuolo son haftalarda yükselişe geçti. Son 8 haftada lider Napoli dışında hiçbir rakibine galibiyet şansı vermeyen Alessio Dionisi ve öğrencileri, son 3 haftada ise 3 galibiyete imza attı. Son 3 haftalık fikstürde Lecce, Cremonese ve Roma engellerini galibiyetlerle geçmeyi başaran Sassuolo, 3 maçta 8 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Roma deplasmanından 4-3’lük galibiyetle dönmeyi başaran ev sahibinde, Lauriente ve Berardi ikilisi harika bir hücum performansı sergiledi. Bitime 11 hafta kala düşme hattıyla puan farkını 14’e kadar çıkaran ve ligde rahat bir nefes alan Sassuolo, galibiyetlerine Spezia karşısında devam etmek istiyor. Spezia teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçti. Luca Gotti önderliğinde küme düşme tehlikesini yakından hisseden Spezia, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı ve son 3 haftada mağlubiyete yer vermedi. Göreve geçici olarak gelen Lorieri ile Udinese deplasmanından golsüz beraberlikle dönen konuk ekip, göreve Leonardo Semplici’nin gelişiyle birlikte, son 2 haftadan ise 4 puan topladı. Hellas Verona ile golsüz berabere kalan Spezia, geçtiğimiz hafta iç sahada İnter’i mağlup etti. 2. sıradaki rakibi karşısında sürpriz bir galibiyete imza atan konuk ekip, lige sıkı sıkı tutundu. Düşme hattıyla puan farkını 5’e çıkaran Spezia, son 3 haftadaki yükselişiyle birlikte, ligde rahat bir nefes aldı. İtalya Serie A Ligi’nin son 3 haftasında yükselişe geçmeyi başaran Sassuolo ve Spezia, bu hafta seriyi sürdürmek için karşı karşıya geliyor. İki takımında ligdeki etkisini sürdüreceğini ve zorlu 90 dakikada skor üreteceğini düşünüyorum.

Mönchengladbach – Werder Bremen: KGVAR, 1.34 (iddaa) – 1.52 (intobet) ; beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 17 Mart Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Mönchengladbach ile Werder Bremen karşı karşıya gelecek. Mönchengladbach cephesinde Almanya Bundesliga’da son 3 hafta puan kayıplarıyla geçti. Daniel Farke ve öğrencileri, son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Mainz 05 deplasmanından 4-0, Leipzig deplasmanından ise 3-0’lık mağlubiyetlerle dönen ev sahibi, iç sahada konuk ettiği Freiburg karşısında ise 0-0’lık beraberliğe razı geldi. Son 3 haftada skor üretmeyi başaramayan Gladbach, 24 hafta sonunda 10. sıraya kadar geriledi. Üst sıralardan adım adım uzaklaşan ev sahibi, bu hafta Werder Bremen karşısında galibiyet arayacak. Üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından teknik adamın tahtı sallanırken, Gladbach’ın iç sahada galibiyete ihtiyacı var. Almanya Bundesliga’nın 24. haftasında Bayer Leverkusen’i iç sahada konuk eden Werder Bremen, 1-0 öne geçtiği mücadeleden 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı ve son 5 haftada 4. yenilgisini yaşadı. Bu süreçte sadece ligin en zayıf halkası Bochum’u iç sahada mağlup edebilen Ole Werner’in öğrencileri, geri kalan 4 haftada ise 9 gol yiyerek, mağlup oldu. Son haftalarda savunma zafiyetleri gösteren Werder Bremen, 30 puanla 11. sıraya kadar geriledi. Ligin yeni temsilcisi sezona iyi bir başlangıç yaparken, ikinci yarıda yaşanan üst üste puan kayıplarıyla, Avrupa hedefinden uzaklaştı. En yakın rakibi Gladbach’a deplasmanda konuk olacak olan Werder Bremen, kazanarak son 9 haftada umutlarını korumak istiyor. Son haftalarda yaşadığı üst üste puan kayıplarıyla üst sıralardan uzak kalan Mönchengladbach ve Werder Bremen, bitime 10 hafta kala yeniden yükselişe geçmek istiyor. İki yakın rakibinde mücadelede skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 2.91

intobet Bahis Oranı: 4.29