İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Almeria Cadiz Bahis Tahmini 18.03.2023

İspanya La Liga’da alt sıraları yakından ilgilendiren bir maç. Almeria evinde, Cadiz’i ağırlayacak. Mücadeleyi saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Almeria ile Cadiz zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Almeria galibiyetinin 2.12, beraberlik tercihinin 3.45, Cadiz galibiyetinin ise 3.55 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Almeria’da 2 Önemli Eksik

Almeria, La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Sevilla deplasmanına konuk olan Rubi’nin ekibi mücadeleden 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. 1-0 öne geçtikleri maçtan puansız dönen Almeria, son 6 karşılaşmada 5. Yenilgisini yaşadı. La Liga’da düşme hattında yer alan Almeria, bu hafta ise Cadiz ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Almeria’da El Bilal Toure’nin sakatlığı bulunuyor. Serigo Akieme’nin ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Cadiz Üstünlüğünü Koruyamadı

Cadiz, La Liga’da geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Getafe ile yenişemedi. Rakibi karşısında 2 kez öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Cadiz, La Liga’da oynadığı son 3 maçtan da puan almayı başardı. Kümede kalma umutlarını sürdüren Cadiz, bu hafta Almeria deplasmanında da puan arayacak. Karşılaşma öncesinde Cadiz’de Iza Carcelen ve Fali kart cezalısı. Jon Ander Garrido ve Joseba Zaldua’nın ise sakatlıkları devam ediyor.

Almeria – Cadiz Maç Bilgileri

Almeria – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Juegos Mediterraneos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Almeria’da El Bilal Toure’nin sakatlığı bulunuyor. Serigo Akieme’nin ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. Cadiz’de Iza Carcelen ve Fali kart cezalısı. Jon Ander Garrido ve Joseba Zaldua’nın ise sakatlıkları devam ediyor.

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Rodrigo Ely, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Dyego Sousa

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Lucas Perez

İddaa Tahmini

Cadiz, La Liga’da son haftalarda üst üste puanlar alıyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Getafe ile 2-2 berabere kaldılar. Son 3 maçta 5 puan toplayan Sergio Gonzalez’in ekibi künede kalma umutlarını da sürdürdü. Almeria ise Sevilla deplasmannda puan alamadı. Rakibi karşısında öne geçtiler ama maçı 2-1 kaybettiler. La Liga’da oynadıkları son 6 maçta ise sadece 1 galibiyeti bulunan Almeria düşme hattında yer alıyor. Cadiz’in düşme hattındaki rakibi karşısında puan almasını bekliyorum. Konu ekip en az 1 puan ile ayrılır.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.54

intobet Oranı: 02 (ç), Oran 1.77

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Almeria evinde kazanamadı. Cadiz karşısında 1 puanı zor kurtardılar.