İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Girona İddaa Tahmini 18.03.2023

İspanya La Liga’da üst üste 5 maçtır kazanamayan Rayo Vallecano iç sahada, Girona ile karşılaşacak. Mücadele saat 18.15’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Rayo Vallecano Girona arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Rayo Vallecano kazanır 2.08, beraberlik 3.45, Girona kazanır ise 3.70 olarak açıklanmış.

Rayo Vallecano’da Moraller Bozuk

Rayo Vallecano’da moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta sonu Celta Vigo’ya konuk olan Andoni Sagarna’nın öğrencileri karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşayan Andoni Sagarna’nın öğrencileri üst üste 5 maçtır La Liga’da galibiyet alamıyor. Avrupa umutlarını da zora sokmaya başlayan Rayo Vallecano’nun 3 puana ihtiyacı var. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Ivan Balliu kart cezalısı.

Girona Evinde Kaybetti

Girona, La Liga’da geçtiğimiz haftayı yine mağlubiyet ile kapattı. İç sahada Atletico Madrid’i konuk eden Michel’in ekibi karşılaşmayı 1-0 kaybetti. Uzatma dakikalarında yediği golle mağlup olan Girona, La Liga’da üst üste 2. Yenilgisini yaşadı. Bir önceki hafta ise Getafe deplasmanında 3-2 kaybettiler. Düşme hattının sadece 4 puan üzerinde yer alan Girona, bu hafta Vallecas’da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Girona’da Alexan’er Callens ve Yangel Herrera sakat olan isimler.

Rayo Vallecano – Girona Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Girona Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 18.15’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Ivan Balliu kart cezalısı. Girona’da Alexan’er Callens ve Yangel Herrera sakat olan isimler.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Radamel Falcao

Girona'nın ilk 11’i Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Sam Saiz

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano’da galibiyet hasreti devam ediyor. Geçen hafta Balaidos’da konuk oldukları Celta Vigo’ya 3-0 mağlup oldular. La Liga’da üst üste 5 maçtır kazanamayan Rayo Vallecano’da moraller bozuk. Girona ise iç sahada konuk ettiği Atletico Madrid’e 1-0 kaybetti. Rayo Vallecano’nun Avrupa hedefi devam ediyor ama son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşadılar. Girona, hücumda üretken bir takım. Son 2 deplasman maçında 5 gol buldular. Vallecas’da Rayo Vallecano’ya sorun çıkartabilirler. Gollere yönelmekte fayda var. Karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.70

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Rayo Vallecan 2 kez öne geçtiği maçtan 1 puan ile ayrıldı. Girona ile 2-2 berabere kaldılar.