Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Başakşehir İddaa Tahmini 19.03.2023

Spor Toto Süper Lig’de uzun bir süredir kaybetmeyen Fatih Karagümrük evinde, Başakşehir’i ağırlayacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Fatih Karagümrük ve Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Fatih Karagümrük kazanır 2.96, beraberlik 3.59, Başakşehir kazanır ise 2.47 olarak açıklanmış.  

Fatih Karagümrük 9 Maçtır Kaybetmiyor

Fatih Karagümrük’ün Süper Lig’deki yenilmezlik serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Giresunspor deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile dönen Andrea Pirlo’nun ekibi yenilmezlik serisini 9 maça çıkarttı. Giresunspor karşısında hücumda yine muazzam bir performans gösteren Kırmızı Siyahlılar, Süper Lig’de tam 12 maçtır gol bulmayı başarıyor. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Başakşehir karşısında da bu seriyi sürdürmek istiyorlar. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de Efe Tatlı’nın sakatlığı sürüyor.

Başakşehir’den Üst Üste Mağlubiyetler

Başakşehir, Süper Lig’de üst üste mağlubiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Beşiktaş’ı konuk eden Başakşehir, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Süper Lig’de oynadığı son 3 maçı da kaybeden Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, hafta içi ise şok bir yenilgi Gent karşısında aldı. Konferans Ligi rövanş maçında Gent’e 4-1 kaybettiler turnuvaya veda ettiler. Bu hafta ise Süper Lig’de formda Fatih Karagümrük’e konuk olacaklar. Maç öncesinde Başakşehir’de Adnan Januzaj kart cezalısı.

Fatih Karagümrük – Başakşehir Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’de Efe Tatlı’nın sakatlığı sürüyor. Başakşehir’de Adnan Januzaj kart cezalısı.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Davide Biraschi, Ibrahim Dresevic, Rayyan Banniya Burak Kapacak, Kristijan Bistrovic, Otabek Shukurov, Matteo Ricci, Ebrima Colley, Fabio Borini, Mbaye Diagne

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ömer Ali Şahiner, Ahmed Touba, Leon Duarte, Lucas Lima, Daniel Aleksic, Mahmut Tekdemir, Berkay Özcan, Deniz Türüç, Serdar Gürler, Stefano Okaka

İddaa Tahmini

Başakşehir’de işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kaybeden İstanbul ekibi geçen hafta içi Konferans Ligi’nde Gent’e 4-1 kaybetti ve turnuvaya veda etti. Fatih Karagümrük ise Süper Lig’de aylardır mağlubiyet yüzü görmüyor. Geçtiğimiz hafta Gireunspor deplasmanında 2-2 berabere kaldılar. Üst üste 9 maçtır kaybetmiyorlar. Başakşehir favori taraf ama Fatih Karagümrük karşısında işleri kolay değil. Özellikle Pirlo’nun ekibi hücumda çok üretken. Bu hafta yine gol bulacaklarını düşünüyorum. Karşılıklı gollerin atılacağı zevkli bir mücadele izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fatih Karagümrük 2 kez geriye düştü ama puan almayı başardı. Başakşehir ile 2-2 berabere kaldılar.