UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Danimarka Finlandiya İddaa Tahmini 23.03.2023

S Sport Plus ekranlarından 23 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak olan EURO 2024 Elemeleri H Grubu ilk hafta mücadelesinde, Danimarka ile Finlandiya karşı karşıya gelecek.

intobet, Danimarka galibiyetine 1.34, beraberliğe 4.85, Finlandiya galibiyetine ise 13.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.55, KGYOK 1.50 oran kazandırıyor.

Danimarka’da Hedef Galibiyet

EURO 2020 Yarı Finalisti olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Danimarka, başarısını 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Grubu’nda sürdürmeyi başarırken, 10 maçlık fikstürün ilk 9 maçını kazanarak, liderlik koltuğunu garantiye aldı. Sadece son maçta puan kaybı yaşayan ve mağlup olan Danimarka, Kasper Hjulmand önderliğinde harika bir eleme performansı sergiledi. Ev sahibi 2022 Dünya Kupası’nda ise tam bir hayal kırıklığı yaşadı. 3 maçtan galibiyet dahi çıkaramayan Danimarka, 2 mağlubiyet, 1 beraberliğe imza attı ve Fas, Avusturya ve Fransa’nın gerisinde kaldı. Rotasını yeniden Avrupa Şampiyonası’na çeviren Danimarka, EURO 2024 Elemeleri H Grubu’nun ilk maçında Finlandiya’yı sahasında konuk edecek. Rakibine 6 maçta 4 kez üstünlük kurmayı başaran ev sahibi, tekrar kazanmak istiyor.

Finlandiya Sürpriz Peşinde

EURO 2020 Elemeleri J Grubu’nun geçmeyi başaran ve B Grubu’nda mücadele eden Finlandiya, Danimarka ve Belçika ve Rusya karşısında 3 maçtan 3 puan toplamayı başarırken, tek galibiyetini Danimarka karşısında aldı. Tarihinde ilk kez Danimarka’yı mağlup etmeyi başaran Markku Kanerva’nın öğrencileri, averajla Danimarka’nın gerisinde kaldı. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda ise galibiyet adına fazlasıyla zorlanan konuk ekip, 8 maçtan 3 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan toplamayı başarırken, elemeleri geçemedi. Rotasını yeniden Avrupa Şampiyonası’na çeviren Finlandiya, bir kez daha Danimarka karşısına çıkacak. Konuk ekip deplasmanda sürpriz bir galibiyetle, gruba iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Danimarka – Finlandiya Maç Bilgileri

Danimarka – Finlandiya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Türkiye saati ile 22:45’te başlarken, S Sport Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parken Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Danimarka'nın ilk 11’i Belli mi?

Danimarka’nın muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Joachim Andersen, Joakim Maehle, Andras Christensen, Thomas Delaney, Rasmus Nissen, Andreas Skov Olsen, Mikkel Damsgaard, Pierre Emile Höjbjerg, Christian Eriksen, Kasper Dolberg.

Finlandiya’nın ilk 11’i Belli mi?

Finlandiya’nın muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jere Uronen, Daniel O’ Shaughnessy, Paulus Arajuuri, Jukka Raitala, Joano Toivio, Glen Kamara, Robin Lod, Tim Sparv, Joel Pohjanpalo, Teuumy Pukki.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda gruba galibiyetle başlamak istiyor. Aralarında oynana son 6 maçın 5’inde 2.5 gol barajı aşılmayan Danimarka ve Finlandiya, bir kez daha skor üretmekte zorlanacak ve 90 dakika sonunda 2.5 gol barajı aşılmayacaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.58

intobet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.85

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede tam 4 gol atıldı. Ev sahibi Danimarka son dakikada bulduğu 2 golle rakibini mağlup etmeyi başarırken, Rasmus Hojlund 3 golle maça tam anlamıyla damga vurdu. İki takımda iyi hücum performanslarıyla, ilk haftada bizleri yanılttı.