UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Moldova Çekya Maç Tahmini 27.03.2023

Moldova ile Çekya, 27 Mart Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te karşı karşıya gelecek. EURO 2024 Elemeleri E Grubu 2. hafta mücadelesine, Zimbru Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, Moldova galibiyetine 18.00, beraberliğe 6.20, Çekya galibiyetine ise 1.24 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.75, KGYOK 1.45 oran kazandırıyor.

Moldova Galibiyetten Uzak

EURO 2020 ve 2022 Dünya Kupası Avrupa Eleme Gruplarını geçmeyi başaramayan Moldova, kötü gidişatını EURO 2024 Elemeleri E Grubu’nda sürdürdü. Grubun ilk haftasında Faroe Adaları’nı iç sahada konuk eden Ion Nicolaescu’nun öğrencileri, mağlubiyetten zor kurtuldu. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Moldova, bitime 3 dakika kala savunma kilidini penaltı golüyle açabildi ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Grubun kağıt üzerinde en zayıf halka olarak gösterilen Faroe Adaları karşısında mağlubiyetten zor kurtulan Moldova, bu hafta Çekya karşısına çıkacak. Uzun süredir maç kazanmayı başaramayan ev sahibi, güven vermekten çok uzakta.

Çekya Galibiyetle Başladı

EURO 2020 Elemeleri A Grubu’ndan İngiltere ile birlikte çıkmayı başaran Çekya, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ise 2.’lik şansını 1 puanla kaçırdı ve gruptan çıkamadı. Galler ve Belçika’nın gerisinde kalan Çekya, rotasını yeniden Avrupa Şampiyonası’na çevirdi. E Grubu’nun ilk haftası sahasında Polonya’yı konuk eden Jaroslav Silhavy’ın öğrencileri, 3-1’lik galibiyetle sahadan ayrıldı. Grup liderliğini ilk haftadan ele geçirmeyi başaran Çekya, liderlik yarışındaki en büyük rakibi Polonya’yı mağlup etmeyi başardı ve güven verdi. Bu hafta Moldova deplasmanın çıkacak olan konuk ekip, galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Moldova – Çekya Maç Bilgileri

Moldova – Çekya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Zimbru Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Moldova'nın ilk 11’i Belli mi?

Moldova’nın muhtemel kadrosu: Dumitru Celeadnic, Vadim Bolohan, Igor Armas, Artur Focsa, Artur Ionita, Nichita Motpan, Ion Nicolaescu, Alexandr Belousov, Vadim Rata, Vitalie Domaşcan, Sergiu Platica.

Çekya'nın ilk 11’i Belli mi?

Çekya’nın muhtemel kadrosu: Tomas Vaclik, David Zima, Jakub Brabec, Milan Havel, Ales Mateju, Alex Kral, Antonin Barak, Jakub Pesek, Lukas Masopust, Michal Sadilek, Michal Krmencik.

İddaa Tahmini

EURO 2024 serüvenine harika bir başlangıç yapan ve liderlik yolunda önemli bir adım atan Çekya, bu hafta Moldova deplasmanına konuk olacak. Moldova deplasmanında zorlanmadan galip geleceklerini düşünüyorum.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.49

intobet Oranı: H2, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda 90 dakika sonunda 1 puana razı geldi. Çekya deplasmanda galibiyetin favorisi olarak gösterilirken, bir türlü Moldova savunmasını geçemedi.