UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İrlanda Cumhuriyeti Fransa İddaa Tahmini 27.03.2023

EURO 2024 Elemeleri B Grubu kapsamında, İrlanda Cumhuriyeti ile Fransa kozlarını paylaşacak. 27 Mart Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, İrlanda Cumhuriyeti galibiyetine 8.20, beraberliğe 4.40, Fransa galibiyetine ise 1.48 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 6.20, beraberliğe 3.78, konuk ekibe ise 1.29 oran veriyor.

İrlanda Cumhuriyeti Sürpriz Peşinde

İrlanda Cumhruyeti, EURO 2024 Elemeleri B Grubu’nda ilk haftayı bay geçti. Açılışı Fransa karşısında yapacak olan ev sahibi, ilk maçını kazanan güçlü rakibi karşısında sürpriz arayacak. EURO 2020 ve 2022 Dünya Kupası yolunda eleme gruplarını geçmeyi başaramayan ev sahibi, EURO 2020 Elemeleri D Grubu’nda 8 maçtan 1 mağlubiyet almasına rağmen, Dnimarka’nın gerisinde kaldı. Son 2 haftada kaybedilen 5 puanla, turnuvaya veda ettiler. 2022 Dünya Kupası Avrupa Eleme Grubu ise ev sahibi adına daha başarısız geçti. 2. sıranın tam 8 puan gerisinde kalan İrlanda Cumhuriyeti, Sırbistan ve Portekiz’e yetişemedi. EURO 2024 serüvenine galibiyetle başlamak isteyen ev sahibi, son 7 maçında mağlup edemediği Fransa’yı, sahasında konuk edecek.

Fransa 4 Golle Kazandı

Fransa kaçan şampiyonluğun ardından, EURO 2024 Elemeleri B Grubu’na galibiyetle başladı. Horozlar evinde ağırladığı Hollanda karşısında 4-0’lık galibiyete imza atarken, liderlik ipini ilk haftadan göğüslemeyi başardı. 2022 Dünya Kupası finalinde üzücü bir son yaşayan ve penaltılarla üst üste 2. kez şampiyon olma fırsatını kaçıran konuk ekip, Didier Deschamps yönetiminde çabuk toparlandı. Mbappe kaptan olduğu ilk maçta 2 golle takımını sırtlarken, konuk ekip savunma hattında da harika bir sınav verdi. Lider olarak İrlanda Cumhuriyeti deplasmanına çıkacak olan Fransa, galibiyetlerine devam etmek istiyor. Rakibi karşısında 7 maçtır kaybetmeyen konuk ekip, seriyi 8 maç çıkabilecek güçte ve formda olduğunu ilk haftada bizlere gösterdi.

İrlanda Cumhuriyeti – Fransa Maç Bilgileri

İrlanda Cumhuriyeti – Fransa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadelenin başlama saati ise 21:45.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Aviva Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İrlanda Cumhuriyeti’nin ilk 11’i Belli mi?

İrlanda Cumhuriyeti’nin muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Dara O’Shea, Duffy, Coleman, Doherty, Egan, Cullen, Hendrick, McGarth, Connolly, Uche Idah.

Fransa'nın ilk 11’i Belli mi?

Fransa’nın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Benjamin Pavard, Dayot Upamecano, Ibrahima Konate, Theo Hernandez, Aurelien Tchouameni, Adrien Rabiot, Ousmane Dembele, Antoine Griezmann, Kylian Mbappe, Marcus Thuram.

İddaa Tahmini

Fransa ilk maçını zorlanmadan kazandı. Hollanda karşısında kalesini gole kapatan ve 4 golle galip gelmeyi başaran Fransa, bu kez İrlanda Cumhuriyeti deplasmanına konuk olacak. Didier Deschamps ve öğrencileri, 1.5 gol barajını aşacak ve deplasmandan 3 puanla dönecektir.

İddaa Oranı: 1.5 ÜST ve MS 2, Oran 1.56

Bets10 Oranı: 1.5 ÜST ve MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Benjamin Pavard attı, Fransa deplasmanda kazandı. Grupta ilk 2 sınavını kazanan Fransa, liderlik koltuğundaki yerini korumayı başardı.