Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig Mainz 05 İddaa Tahmini 01.04.2023

1 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga 26. hafta mücadelesinde, Leipzig ile Mainz 05 karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 1.

Betroad, Leipzig galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.45, Mainz 05 galibiyetine ise 5.88 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Leipzig Galibiyet Peşinde

Leipzig önce UEFA Şampiyonlar Ligi’ne Son 16 Turu’nda veda etti, ardından Almanya Bundesliga’da 25. haftayı 1-0’lık Bochum mağlubiyetiyle kapattı. Devler sahnesine Chelsea karşısında veda eden ve rotasını Almanya Bundesliga’ya çeviren ev sahibi, 12 haftalık yenilmezlik serisinin sona ermesiyle birlikte, Bundesliga’da istikrardan uzak sonuçlar almaya başladı. Son 7 haftanın 4’ünde puan kaybeden Marco Rose ve öğrencileri, bitime 8 hafta kala liderin 8 puan gerisinde yer alıyor. Bochum deplasmanından eli boş dönen Leipzig, iç sahada puan kayıplarına son vermek istiyor. Şampiyonluk yarışında kritik bir haftaya girilirken, Leipzig’in galibiyete ihtiyacı var.

Mainz 05 Seriyi Korudu

Mainz 05 yenilmezlik serisini sürdürdü. Almanya Bundesliga’da son 6 hafta mağlubiyete yer vermeyen Bo Svensson’un öğrencileri, 4 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. Augsburg, Bayer Leverkusen, Mönchengladbach ve Hoffenheim karşısında üst üste galibiyetler almayı başarırken, son 2 hafta Hertha Berlin ve Freiburgi le berabere kaldı. Son 6 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran ekip, rakip filelere toplamda 15 gol gönderdi. Kalesinde ise sadece 5 gole izin veren Mainz 05, üst sıraları bırakmadı. 9. sırada kendisine yer bulan konuk ekip, 6. sıradaki Frankfurt ile arasındaki puan farkını 3’e kadar indirmeyi başardı. Milli araya moralli giren Mainz 05, milli ara dönüşünde Leipzig deplasmanına konuk olacak.

Leipzig – Mainz 05 Maç Bilgileri

Leipzig – Mainz 05 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig’de Peter Gulacsi ve Xaver Schlager’in sakatlıkları devam ediyor. Mainz 05 cephesinde ise Karim Onisiwo ve Jonathan Burkardt’ın sakatlıkları devam ediyor.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Willi Orban, Josko Gvardiol, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Emil Forsberg, Konrad Laimer, Amadou Haidara, David Raum, Timo Werner, Andre Silva.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Danny da Costa, Alexander Hack, Stefan Bell, Anton Stach, Dominik Kohr, Angelo Fulgini, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Ajorque Ludovic, Marcus Ingvartsen.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da son 8 haftaya şampiyonluk umutlarıyla giren Leipzig, liderin 8 puan gerisinde. Bu hafta lider ile en yakın takipçisi karşı karşıya gelecek. Liderlik koltuğuna yaklaşma şansına sahip olan Leipzig, Mainz 05 karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig iç sahada mağlubiyetten kurtulamadı. Ev sahibi 90 dakikayı gol dahi atamadan tamamlarken, Mainz 05 karşısında yediği 3 golle mağlup oldu.