sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 02.04.2023

İddaa fikstüründe 2 Nisan Pazar günü bizleri bekleyen Fransa Ligeu 1 mücadelelerini, kupon olarak düzenledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

PSG – Lyon: H1, 1.83 (iddaa) – 2.10 (intobet) ; Fransa Ligue 1’de son 9 haftaya girilirken, lider PSG sahasında Lyon’u konuk edecek. 2 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak olan mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in lideri PSG, milli ara öncesinde konuk olduğu Rennes deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndü. 4 haftadır ligde galip gelmeyi başaran Christophe Galtier’in öğrencileri, sakatlıklarla boğuştuğu zorlu fikstürde, galibiyetlerine devam etmeyi başaramadı. Son 9 haftaya girilirken, Marsilya ile aralarındaki puan farkı 6’ya kadar indi. Şampiyonlar Ligi’ne veda eden ve tamamen Fransa Ligue 1 şampiyonluğuna odaklanan PSG, milli ara dönüşü sahasında Lyon’u konuk edecek. Milli arayla birlikte toparlanma fırsatı bulan ev sahibi, lige iyi bir geri dönüş yapmak istiyor. Marsilya rakibine bu kadar fazla yaklaşmışken, PSG’nin hata yapma lüksü kalmadı diyebiliriz. Yıldızlar topluluğu yeniden seri galibiyetler peşinde olacak. Lyon, Fransa Ligue 1 sahnesinde milli ara dönüşü lider PSG karşısın çıkıyor. Son 3 haftada üst üste beraberliklere imza atan Laurent Blanc’ın öğrencileri, 4 maçtır ligde mağlubiyet yaşamıyor. Angers deplasmanında alınan 3-1’lik galibiyetin ardından, son 3 haftada Lorient, Lille ve Nantes ile berabere kaldılar. Son 2 haftada 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran ekip, kalesinde ise 4 gole engel olamadı. Teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçmeyi başaran Lyon, bitime 9 hafta kala 41 puanla 10. sırada yer alıyor. Üst sıralara yetişmeye çalışan konuk ekip, henüz yeterli bir performans grafiği ortaya koyamadı. 2 haftadır savunmada zafiyetler gösteren Lyon, ligin en golcü takımı PSG karşısında zor anlar yaşayacaktır. Fransa Ligue 1’in lideri PSG, milli ara dönüşü sahasında Lyon’u konuk edecek. Milli araya mağlubiyetle giren PSG, Rennes karşısında yaptığı hatayı telafi edecek ve Lyon karşısında rahat bir galibiyetle, yeniden yükselişe geçecektir.

Lille – Lorient: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.80 (intobet) ; Lille sahasında Lorient’i konuk edecek. 2 Nisan Pazar günü Türkiye saati ile 14:00’te başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1’in 29. hafta mücadelesi, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Paulo Fonseca ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’de 28. haftayı Toulouse deplasmanında 2-0’lık galibiyetle kapatırken, milli araya 4 maçlık yenilmezlik serisiyle girdi. Deplasmanda Riberio ve Bayo’nun golleri galibiyeti getirirken, ev sahibi hem savunma hem de hücum etkisini sürdürmeyi başardı. Son 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puan toplamayı başaran Lille, 4 maçta 8 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Son hataların formda takımları arasında yer alan ev sahibi, 28 haftadan topladığı 49 puanla 6. sırada yer alıyor. Toplamda 51 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Lille, golcüleriyle rakiplerine zor anlar yaşatmaya sezon başından beri devam ediyor. Fransa Ligue 1’in 28. haftasında Nice deplasmanına konuk olan Lorient, 9 kişi tamamladığı mücadeleden 1 puan çıkarmayı başardı. Son 3 haftada mağlubiyete yer vermeyen konuk ekip, Nice deplasmanında zor anlar yaşamasına rağmen, seriyi sürdürmeyi başardı. Zorlu Lyon ve Nice deplasmanlarından 1’er puanla dönen ekip, iç sahada konuk ettiği Troyes karşısında ise 2-0’lık galibiyete imza attı. 28 hafta sonunda 44 puanla 8. sırada yer alan konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi potasından sadece 6 puan uzaklıkta. Son 9 haftaya girilirken, Avrupa hayalleri devam eden Lorient, iç sahada mağlup ettiği Lille’e karşı, deplasmanda galibiyet arayacak. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, 4 haftadır mağlup olmayan Lille, 3 maçtır bileği bükülmeyen Lorient’i sahasında konuk edecek. Son haftaların etkili iki takımının, 90 dakika sonunda karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

Angers – Nice: MS 2, 1.40 (iddaa) – 1.62 (intobet) ; Angers sahasında Nice’ı konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 29. hafta mücadelesi, 2 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da sahne alırken, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Angers cephesinde galibiyet hasreti 20 haftaya çıktı. Ev sahibi teknik adam hamlelerine rağmen bir türlü toparlanmayı başaramazken, adım adım alt lige ilerliyor. Son 20 haftadan 18 yenilgi, 2 beraberlik alan Angers, yeni hocası Alexandre Dujeux önderliğinde son 2 haftada mağlubiyetlerine devam etti. Toulouse karşısında alınan 2-0’lık iç saha mağlubiyetinin ardından, konuk oldukları Lens deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndüler. Ligin en zayıf halkası olarak yoluna devam eden Angers, bu hafta sahasında Nice’ı konuk edecek. Bitime 9 hafta kala en az 13 puana ihtiyacı olan Angers’in önünde toplayabileceği 23 puan bulunuyor. 20 haftadır maç kazanamayan ev sahibinde, umutlar tükenmek üzere. Fransa Ligue 1’de son 11 hafta namağlup bir performans grafiği sergileyen Nice, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise Çeyrek Final biletini cebine koydu. FC Sheriff’i hem iç sahada hem de deplasmanda mağlup etmeyi başaran Didier Digard’ın öğrencileri, Fransa Ligue 1’de ise son 11 haftadan 6 galibiyet, 5 beraberlik aldı. Yeni hocasıyla Ligue 1’de namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Nice, son 3 hafta Auxerre, Nantes ve Lorient karşısında gollü beraberlikler almasına karşın, üst sıra takibini sürdürüyor. 28 haftadan 44 puan toplamayı başaran konuk ekip, bitime 9 hafta kala 7. sırada yer alıyor. İki kulvarda birden uzun süredir skor üretmekte zorlanmayan ve iyi hücum performanslarıyla rakiplerine sorun çıkarmaya devam eden Nice, en alt sıradaki Angers karşısında galibiyet arayacak. Nice, Fransa Ligue 1’de son haftaları en formda takımları arasında yer alıyor. 11 maçtır bileği bükülmeyen Digard ve öğrencileri, galibiyetlerine Angers karşısında devam edecek ve ligin zayıf halkası karşısında hataya yer vermeyecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.04

intobet Bahis Oranı: 6.12