İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fulham West Ham Bahis Tahmini 08.04.2023

İngiltere Premier Lig’de son 4 maçtan galibiyet çıkartamayan Fulham iç sahada, West Ham’ı ağırlayacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Connect sitesinden izleyebilirsiniz.

Fulham ile West Ham takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Fulham galibiyetine 2.75, beraberlik tercihine 3.35, West Ham galibiyetine ise 2.70 verildiğini görüyoruz.

Fulham’dan Üst Üste Mağlubiyetler

Fulham, son haftalarda üst üste mağubiyetler yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Vitality’de Bournemouth’a konuk olan Fulham, karşılaşmayı 2-1 kaybetti. Rakibi karşısında 1-0 öne geçen Marco Silva’nın ekibi skor üstünlüğünü koruyamadı ve karşılaşmayı 2-1 kaybetti. Üst üste 3. Yenilgisini alan Fulham’da moraller bozuk. Öte yandan Premier Lig’de 4 maçtır da kazanamıyorlar ve Avrupa umutları da tehlikeye girmeye başladı. Bu hafta West Ham ile karşılaşacak Fulham’da Aleksandar Mitrovic cezalı. Neeskens Kebano ve Shane Duffy ise sakat.

West Ham Direnemedi

West Ham, geçtiğimiz hafta sonu aldığı galibiyet ile kümede kalma yolunda önemli bir 3 puan elde etmişti. İç sahada Southampton’ı 1-0 ile geçen David Moyes’u ekibi hafta içi ise ağır bir yenilgi yaşadı. Newcastle United’a 5-1 kaybettiler. Düşme hattındaki Bournemouth ile eşit puana sahip olan West Ham, Newcastle United karşısında aldığı mağlubiyet ile sezonun en farklı yenilgisini yaşamış oldu. Bu hafta sonu ise Fulham deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde West Ham’da Gianluca Scamacca’nın sakatlığı sürüyor.

Fulham – West Ham Maç Bilgileri

Fulham – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fulham’da Aleksandar Mitrovic cezalı. Neeskens Kebano ve Shane Duffy ise sakat. West Ham’da Gianluca Scamacca’nın sakatlığı sürüyor.

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Boby Reid, Issa Diop, Tim Ream, Antonee Robinson, Harry Wilson, Nathaniel Chalobah, Joao Palhinha, Andreas Pereira, Willian, Aleksandar Mitrovic

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Nayef Aguerd, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Gianluca Scamacca

İddaa Tahmini

Fulham’da moraller bozuk. Premier Lig’de son haftalarda galibiyeti unutan Fulham, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Bournemouth deplasmanından da mağlubiyet ile ayrıldı. 1-0 öne geçtikleri maçı 2-1 kaybettiler. Son 4 maçta galibiyet alamayan Marco Silva’nın ekibi bu maçlarda 1 puan toplayabildi. Aston Villa ise Southampton’ı tek golle geçti. Aguerd’in tek golüyle altın değerinde bir 3 puan aldılar. David Moyes’un ekibi kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Formsuz Fulham’a karşı da puan almalarını bekliyorum. West Ham sahadan en az 1 puan ile ayrılır.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.25

Rexbet Oranı: 02 (ç), Oran 1.46

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. West Ham tek golle altın değerinde bir 3 puan aldı. Fulham’da kötü gidişat devam etti.