İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Leicester City Bournemouth Bahis Tahmini 08.04.2023

İngiltere Premier Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren maçta, Leicester City ile Bournemouth kozlarını paylaşacak. Karşılaşmayı saat 17.00’de Beın Connect sitesinden takip edebilirsiniz.

Leicester City ve Bournemouth arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Leicester City kazanır 1.82, beraberlik 3.90, Bournemouth kazanır ise 4.45 olarak açıklanmış.

Leicester City 7 Maçtır Kazanamıyor

Leiceste City’de moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta sonu Selhurst Park’da Crystal Palace’a 2-1 kaybeden Leicester City’de teknik direktör Brendan Rodgers ile yollar ayrıldı. Bu mağlubiyetin ardından hafta içi ise King Power’da Aston Villa’ya 2-1 kaybettiler. Kaleci Iversen’in hatasıyla mağlup olan Leicester City, Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. Üst üste 7 maçtır kazanamayan Leicester City, bu hafta Bournemouth’u konuk edecek. Maç öncesinde Leicester City’de Youri Tielemans sakat. Kieran Dwesbury Hall ise kart cezalısı.

Bournemouth Düşme Hattında

Bournemouth, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Hafta içi Vitality’de Brighton’ı konuk eden Gary O’Neil’ın ekibi mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Son haftalarda istikrarsız sonuçlar alan bir Bournemouth var. Premier Lig’de kümede kalma savaşı veren Bournemouth’un düşme hattında yer aldığını ve bu hafta konuk olacakları Leicester City’nin sadece 2 puan önünde yer aldıklarını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Bournemouth’da Junior Stanislas ve Ryan Fredericks sakat olan isimler.

Leicester City – Bournemouth Maç Bilgileri

Leicester City – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de Youri Tielemans sakat. Kieran Dwesbury Hall ise kart cezalısı. Bournemouth’da Junior Stanislas ve Ryan Fredericks sakat olan isimler.

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Danny Ward, James Justin, Wout Faes, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Boubakary Soumare, Youri Tielemans, Harvey Barnes, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Patson Daka

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Leicester City, hafta içi King Power’da konuk ettiği Aston Villa’ya 2-1 mağlup oldu. Maçın sonlarına doğru kaleci Ward’ın hatasında kalesinde golü gören Leicester City, mücadeleyi 2-1 kaybetti. Premier Lig’de üst üste 7 maçtır kazanamayan Leicester City’de moraller bozuk ve düşme hattına gerilediler. Bournemouth ise Premier Lig’de kümede kalma savaşı veriyor. Hafta içi Vitality’de konuk ettikleri Brighton’a 2-0 mağlup oldular. Bugün konuk olacakları Leicester City’nin 2 puan önündeler. Leicester City’nin artık kazanması gerekiyor. Taraftarı önünde Leicester City’den galibiyet bekliyorum. Bournemouth’u devirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.62

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.82

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Leicester City yine kaybetti. King Power’da Bournemouth’a 1-0 mağlup oldular.