Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Fenerbahçe İddaa Tahmini 10.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışında yara alan Fenerbahçe deplasmanda, Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Karşılaşma saat 20.30’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Fatih Karagümrük ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fatih Karagümrük kazanır 4.88, beraberlik 4.42, Fenerbahçe kazanır ise 1.70 olarak açıklanmış.

Fatih Karagümrük Sürpriz Peşinde

Fatih Karagümrük, Süper Lig’de uzun bir süredir mağlubiyet yüzü görmüyor. Geçtiğimiz hafta İstanbulspor deplasmanına konuk olan Kırmızı Siyahlılar, karşılaşmadan 1-0’lık galbiiyet ile ayrıldı. Mbaye Diagne’nin golüyle 3 puanı alan Andrea Pirlo’nun ekibi Süper Lig’de yenilmezlik serisini ise 11 maça çıkarttı. 2023 yılında Fatih Karagümrük’ün Süper Lig’de mağlubiyeti bulunmuyor. Bu hafta ise Fenerbahçe karşısında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de Davide Biraschi’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Fenerbahçe Derbiyi Kaybetti

Fenerbahçe, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Kadıköy’de konuk ettikleri Beşiktaş’a 4-2 mağlup oldular. 1-0 önde oldukları ve 10 kişi kalan rakibine karşı maçı veren Fenerbahçe’de moraller bozuk. Lider Galatasaray’ın ise 9 puan gerisine düştüler ve Fenerbahçe’nin artık hata yapmaması gerekiyor. Hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Kayserispor engelini 4-1 ile geçen Fenerbahçe’nin yarı finale adını yazdırdığını belirtelim. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Lincoln, Luan Peres ve Joshua King sakat. Mert Hakan ise kart cezalısı.

Fatih Karagümrük – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’de Davide Biraschi’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim. Fenerbahçe’de Lincoln, Luan Peres ve Joshua King sakat. Mert Hakan ise kart cezalısı.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Rayyan Banniya Burak Kapacak, Kristijan Bistrovic, Otabek Shukurov, Matteo Ricci, Ebrima Colley, Fabio Borini, Mbaye Diagne

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, Atilla Szalai, Bright Osayi Samuel, Willian Arao, Miha Zajc, Emre Mor, Arda Güler, Joao Pedro, Enner Valencia

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’de moraller bozuk. Geçen hafta Süper Lig’de Beşiktaş’ı konuk eden Sarı Lacivertliler, karşılaşmadan 4-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de lider Galatasaray’ın 9 puan gerisine düştüler. Hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Kayserispor’u 4-1 ile geçen Jesus’un ekibi biraz olsun moral buldu. Fatih Karagümrük ise aylardır Süper Lig’de mağlubiyet yaşamıyor. Geçen hafta İstanbulspor deplasmanında tek golle kazandılar. Mbaye Diagne çok formda. Fenerbahçe’ye galibiyet şart. İşleri kolay değil ama bu haftayı 3 puan ile kapatmalarını bekliyorum. Fenerbahçe kazanır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.44

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe zirve takibini sürdürdü. Fatih Karagümrük deplasmanında 2-1 kazanarak lider Galatasaray ile puan farkını 6’ya indirdiler.