Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Ümraniyespor Bahis Tahmini 10.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Ümraniyespor deplasmanda, Kayserispor karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Kayserispor ve Ümraniyespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Kayserispor kazanır 1.93, beraberlik 3.98, Ümraniyespor kazanır ise 3.98 olarak açıklanmış.

Kayserispor’dan 3 Puan

Kayserispor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı sürpriz bir galibiyet ile kapatmıştı. Konuk oldukları Trabzonspor deplsamanından 4-3’lük galibiyet ile dönen Çağdaş Atan’ın ekibi son 2 maçtan 6 puan çıkarttı. Bir önceki haftayı ise Hatayspor karşısında 3-0 hükmen galip olarak geçmişlerdi. Süper Lig’de 7. sırada bulunan Kayserispor, hafta içi ise Türkiye Kupası’na veda etti. Kadıköy’de Fenerbahçe’ye 4-1 mağlup oldular. Süper Lig’de bu hafta Ümraniyespor’u konuk edecek Kayserispor’da Ali Karimi’nin sakatlığı bulunuyor.

Ümraniyespor’da Kümede Kalma Umutları

Ümraniyespor, Süper Lig’de geçen hafta iç sahada konuk ettiği Konyaspor ile yenişemedi. Rakibi karşısında 2 kez öne geçmeyi başardılar ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Recep Uçar’ın ekibi kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kaybetmeyen Ümraniyespor, bu 5 maçlık süreçte 9 puan topladı. Bu hafta ise Kayserispor deplasmanında puan arayacaklar. Maç öncesinde Ümraniyespor’da Tomislav Glumac’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Kayserispor – Ümraniyespor Maç Bilgileri

Kayserispor – Ümraniyespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 kanalından Türkiye saati ile 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Ali Karimi’nin sakatlığı bulunuyor. Ümraniyespor’da Tomislav Glumac’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Ramazan Civelek, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini, Lionel Carole, Ali Karimi, Gustavo Campanharo, Andrea Bertolacci, Carlos Mane, Mame Thiam, Mario Gavranovic

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Berke Özer, Ermir Lenjani, Tomislav Glumac Serkan Göksu, Allyson Santos, Isaac Sackey, Geraldo, Antonio Mrsic, Adel Bettaieb, Umut Nayir

İddaa Tahmini

Kayserispor, geçen hafta Trabzonspor deplasmanına konuk olmuş ve rakibini 4-3 mağlup ederek dikkat çekmişti. Çağdaş Atan’ın ekibi bu sezon beklenmedik maçlarda önemli galibiyetler alabiliyor. Ümraniyespor ise küme düşme hattında. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Konyaspor ile 2-2 berabere kalmışlardı. Kayserispor maçın favorisi. Bu hafta Ümraniyespor karşısında kazanarak üst sıra takibini devam ettirmelerini bekliyorum. Kayserispor kazanır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.70

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.93

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor üst üste 3. galibiyetini aldı. Düşme hattındaki Ümraniyespor’u 3-1 ile geçtiler.