Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Bochum İddaa Tahmini 16.04.2023

Union Berlin evinde Bochum‘u konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadele, 16 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:30’da sahne alıyor. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2.

intobet, Union Berlin galibiyetine 1.63, beraberliğe 3.94, Bochum galibiyetine ise 5.81 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.42, beraberliğe 3.41, konuk ekibe ise 4.91 oran veriyor.

Union Berlin İç Sahada Namağlup

Almanya Bundesliga’da tarihi bir sezon geçiren ve bitime 7 hafta kala şampiyonluk mücadelesinin içerisinde yer almayı başaran Union Berlin, 3 kulvarda birden hedeflerine yavaş yavaş veda ediyor. UEFA Avrupa Ligi ve Almanya DFB Kupası’na Çeyrek Final eşleşmelerinde veda eden ev sahibi, geçtiğimiz hafta ise deplasmanda Dortmund’a kaybetti ve bitime 7 hafta kala Almanya Bundesliga’da liderin 7 puan gerisine düştü. Şampiyonluk yarışında ağır yara alan Urs Fischer’in öğrencileri, 27 haftayı 15 galibiyet, 6 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bıraktı. 3. sırada kendisine yer bulan Union Berlin’de, umutlar devam ediyor. Bu hafta sahasında Bochum’u konuk edecek olan ev sahibi, bu sezon taraftarı önünde ligde maç kaybetmedi. 13 maçtan 9 galibiyet, 4 beraberlik almayı başardılar.

Bochum Küme Düşme Tehlikesinde

Almanya Bundesliga’da ilk 27 haftayı 8 galibiyet, 2 beraberlik, 17 mağlubiyetle geride bırakan Bochum, 26 puanla 15. sırada yer aldı. Sezon ortasında göreve Thomas Letsch’i getiren konuk ekip, teknik adam hamlesine rağmen bir türlü küme düşme hattından uzaklaşmayı başaramadı. Milli araya üst üste alınan Köln ve Leipzig galibiyetleriyle moralli girmeyi başaran konuk ekip, ara dönüşünde ise 2 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Frankfurt deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönmeyi başaran Bochum, iç sahada konuk ettiği Stuttgart karşısında ise 3-2’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Düşme hattından 3 puan uzaklıkta yer alan konuk ekip, iç sahada namağlup yoluna devam eden Union Berlin’e deplasmanda konuk olacak.

Union Berlin – Bochum Maç Bilgileri

Union Berlin – Bochum Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin cephesinde Andras Schafer’in sakatlığı devam ediyor. Bochum’da ise Anthony Losilla’nın kart cezası devam ediyor.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Roussillon, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Paul Seguin, Janik Haberer, Rani Khedira, Kevin Behrens, Sheraldo Becker.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Saidy Janko, Teodoro Soares, Dominique Heintz, Ivan Ordets, Jordi Osei-Tutu, Kevin Stöger, Philipp Förster, Antwi-Adjej, Takuma Asano, Philipp Hofmann.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da son 7 haftaya girilirken, Union Berlin iç sahada namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Ev sahibi zirve takibini sürdürmeye devam ederken, Bochum’u iç sahada mağlup etmeyi başaracaktır. Ev sahibinin yarıştan kopmayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.63

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Devre arasına Josip Juranovic’in golüyle 1-0 önde girmeyi başaran Union Berlin, ikinci yarının hemen başında 10 kişi kalınca, kümede kama savaşı veren Bochum karşısında üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı.